Lübeck tilbake i KFUM

Med Anders Lübeck tilbake i KFUM er trenerteamet for 2019-sesongen satt.

Anders Lübeck er et kjent navn for de som har fulgt KFUM noen år. Den tidligere Follo-kapteinen kom til klubben sommeren 2016. Sommeren etter gikk ferden videre til spill for Lyn.

Men nå er Anders altså klar for Kåffa igjen. Sist gang ble han mer å se på sidelinja enn han ønsket på grunn av skader, men denne gangen er han veldig tilfreds med å ta plass på KFUM-benken.

Lübeck går nemlig inn som assistenttrener.

- Med Anders på plass får vi en assistent som rydder vei for KFUM. Han er fersk i en sånn type rolle, men har høy arbeidskapasitet, stort nettverk innenfor fotballen og erfaring fra dette nivået tidligere, sier hovedtrener Isnes.

- Et sterkt team
Med Daniel Fredheim Holm som spillende assistenttrener har Isnes ønsket å ha en ved siden av seg på linja.

- Vi får nå et sterkt team som vil kunne treffe hverandre på dagtid også, noe som gjør oss enda mer koordinerte og eliminerer forhåpentligvis en del tilfeldigheter. Og så er det selvsagt en fordel at Lübeck kjenner klubben litt fra før.

En assistent som rydder vei for KFUM

— Jørgen Isnes
Med Anders inn, betyr det også at Tom Høgåsen gir seg i KFUM.

- Tom har vært en suveren fyr å jobbe med. Vi ønsket å ha han med videre, men vi kom ikke helt i mål, og sånn er fotballen noen ganger, sier Isnes.

Klubben takker Tom for innsatsen i KFUM-kameratene.

- Blant Norges beste
I tillegg til Anders, Daniel og Jørgen, vil trenerteamet ha med seg Nikolai "Miki" Venedik som keepertrener og Fredrik Talsnes som fysisk trener.

- For meg er det utrolig fint å ha med Miki videre. En av Norges beste keepertrenere. Han tenker litt annerledes, men samtidig klokt, er skussmålet fra Isnes.

En av Norges beste keepertrenere

— Jørgen Isnes


- I Fredrik har vi en fysio som jobber mye mer enn det som kreves. Han er hardtarbeidende og har lyst til å utvikle seg videre, skryter hovedtreneren.

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter