Tre poeng - og opp som nr. 3

Super-Moussa og FFK-ekspert Sørås puttet målene som sendte oss helt i rygg på direkte opprykksplass.

KFUM-FREDIKSTAD 2-1 (0-0). Det har blitt en del møter med fotballstorheten Fredrikstad de siste årene. Ofte har det gitt KFUM-fansen mye godt å tygge på.

Foran dagens oppgjør var forskjellen på tabellen ganske betydelig, i favør Kåffa.

Etter en tam og sjansefattig første omgang fikk Isnes' menn festet et grep om poengene tidlig etter.

To raske
Først fikk Moussa en stor sjanse da ballen ramlet perfekt i beina hans, men avslutningen gikk rett på keeper. Denne gang.

Skuffelsen over den misbrukte sjansen hadde knapt lagt seg, før en viss Tore Sørås igjen viste seg å være en FFK-plage.

I sin KFUM-kamp nummer 100 scoret Follo-gutten 12 mål - der fire av dem har kommet mot nettopp Fredrikstad.

Et lekkert hælspark fra Nunez ga Tore snusen på mål. Han manøvrerte seg forbi tre FFK-spillere med kraft og finesse før han banket læret i goalen. Hans tredje mål mot Fredrikstad i år.

Fem minutter senere var det tid for Kåffa-jubel igjen.

Frispark midt på gjestenes banehalvdel. Men sin genialitet satte Robin opp en våken Moussa langs bakken.

Super-Moussa takket for framspillet og satte sikkert inn sitt femte for året - og sitt tredje i august.

FFK-redusering
Om den første omgangen var tam og sjansefattig, var det mer åpent og hendelsesrikt foran begge mål etter pause.

Gjestene kom med stor fart på sine kontringer - og 20 minutter før slutt ble det uttelling. Innbytter Kingsley trippet forbi KFUM-spillerne og spilte en vegg før han satte inn reduseringen.

Flere mål ble det ikke på KFUM Arena denne kvelden. Og dermed kunne det ropes "TRE POENG!" i KFUM-garderoben for ellevte gang denne sesongen.

Seieren førte oss helt opp i ryggen på ligatoer Ranheim som utliknet helt på tampen hjemme mot Ranheim.

Om en uke skal vi til Nordre Åsen for å møte Skeid. Der drar vi som treer på tabellen.

For en høst vi har i vente! Kåffa-gutt hei!