Tre nysigneringer med scoring i Ekeberg-debuten!

Det ble en positiv opplevelse i årets første kamp på Ekeberg! Yasir, Haltvik og Gundersen noterte seg for sine første mål for klubben. KFUM - Moss 4-2 (2-1).

Kampen startet fint med et langskudd fra Håkon Hoseth i det første spilleminuttet.

Fortsettelsen var også fin i det Sverre Sandal tredde Teodor Haltvik gjennom alene med keeper etter 8 minutter. Vår nysignering hadde få problemer med å sende oss i føringen.

I denne perioden hadde vi god kontroll på det som skjedde ute på matta og ledet fortjent 1-0.

Fatalt balltap

10 minutter senere slipper vi Moss inn igjen i kampen. Tidligere Kåffa-gutt Aksel Potur stjeler ballen fra Jonas Hjort i farlig posisjon før han legger ballen inn i boksen. Der er Moss sin spiss, og han styrer ballen inn til 1-1.

Etter utlikningen fulgte en periode hvor Moss kom til flere halvstore sjanser.

Tar tilbake styringen

Så tok vi tilbake kontrollen på kampen i perioden før pause. Vi fikk et etterlengtet mål som ga oss ledelsen før lagene gikk i garderoben. Nunez sendte halve Moss på bærtur før han fant Nosa i fantastisk posisjon. Skuddet hans gikk via en forsvarsspiller før den traff nettmaskene.

2-1 til pause og god kontroll på kampen, dette sa assistenttrener Luke om 1. omgangen:

- Det var en okei 1. omgang, det tok litt tid å komme i gang. Vi fikk to mål fra fint kombinasjonsspill.

God kontroll i 2. omgang

Som i de andre treningskampene i år så stilte vi med et ungt mannskap i 2. omgangen. Unggutta tok tidlig kontroll på kampen og økte ledelsen etter drøye 60 minutter.

Scoringen kom etter et innlegg som først havnet i beina til Gundersen. Deretter fikk Yasir, etter litt kaos i boksen satt ballen i mål.

Økte igjen

Etter 60 minutter fikk vi et keeperbytte. Emil gikk av og Morten Vang kom på for sin debut i buret til A-laget.

20 minutter senere valgte Andreas Gundersen å fullføre angrepet selv etter et nydelig innlegg fra Noah Jacobsen.

Da teller vi tre nysigneringer som scoret sitt første mål for klubben: Gundersen, Yasir og Haltvik.

- Veldig fint for de å komme i gang. De hadde noen positive øyeblikk i dag i tillegg til målene, sa Luke.

Moss rakk å redusere til 4-2 mot slutten av kampen men de maktet ikke å true vår ledelse i den 2. omgangen.

Dermed fikk vi med oss en fin 4-2 seier i kampen mot Moss! Nå venter avreise til Marbella på tirsdag.