Tre nye år med Nuñez

Årets toppscorer håper å være med på å innvie den nye arenaen som eliteseriespiller i KFUM-drakt i 2026.

Forberedelsene til 2024-sesongen er i gang for fullt. I dag kan vi glede alle KFUM-kamerater med at en viktig brikke er på plass:

Årets toppscorer Johannes Hummelvoll-Nuñez har signert for tre nye år!

- Det har egentlig ikke vært noe annet alternativ. Dette er klubben jeg ville signere for og det er mye kulere å dra til Lerkendal med «familien og brødrene mine» enn med en hvilken som helst annen klubb i Eliteserien. Vi får noen kule opplevelser neste år, sier Nuñez.

Han er også glad for at avtalen strekker seg ut 2026-sesongen.

- Det var egentlig et forslag fra klubben, som hørtes fornuftig ut. Da kan jeg være med på å innvie den nye stadion i det siste året der, sier 26-åringen som er fra Holmlia.

Kom fra Sandnes
Nuñez har vært innom flere Oslo-klubber og fikk sitt seniorgjennombrudd for Skeid. Etter et opphold i  Sandnes Ulf kom han til Ekeberg midt i 2021-sesongen. I år har han vært helt sentral i å løfte KFUM opp i Eliteserien. Tidvis med kapteinsbindet på overarmen og som laget toppscorer med ti seriemål har han virkelig markert seg i OBOS-ligaen.

Mye kulere å dra til Lerkendal med «familien og brødrene mine» enn med en hvilken som helst annen klubb i Eliteserien.

— Nuñez
Han var likevel ikke helt fornøyd med egen innsats.

- Jeg satte meg mål om 15 målpoeng. Nå endte jeg vel med 14 – ti mål og fire målgivende, men som lag ble dette en helt fantastisk sesong. Vi suger fortsatt litt på denne karamellen og vi forstår vel egentlig ikke helt hvor stort dette er, melder vår nummer 9.

Fornøyd sportssjef
Når kalenderen viser desember, er det imidlertid slutt på karamellsmatting. For Johannes og co. skal ikke stå med nisselua i hånda når det skal spilles om poeng i Eliteserien 2024.

- Når 1. desember slår inn, så er det på tide å bygge opp kroppen for det som venter. Vi gleder oss veldig til det som kommer, og jeg har stor tro på dette laget. Nå gjenstår det selvsagt å se hvordan vi tar nivået, men jeg mener det er mange lag i Eliteserien vi skal kunne slå. Jeg synes ikke det er utenkelig at vi skal være med å kjempe topp-10/topp-8 om vi får i gang maskineriet, sier en offensiv Nuñez.

Sportssjef Daniel Fredheim Holm er svært fornøyd med at signaturen til Nuñez er på plass.

- Han signaliserte tydelig at han ville være her, og det er vi veldig glade for. Han har vært en viktig bidragsyter for oss, har passet perfekt inn i måten vi ønsker å spille på og har hatt en veldig god sesong. Det er veldig gledelig at han blir med oss inn i Eliteserien, sier Fredheim Holm.

KÅFFA-OPPRYKK-20231105-132.JPG
Nuñez i aksjon mot gamleklubben Skeid i opprykkskampen på Intility. Foto: Nyebilder / Thomas Bjørnflaten

Johannes Hummelvoll-Nuñez

  • Født: 14. desember 1996

  • Posisjon: Spiss

  • Tidligere klubber: Holmlia, Lyn, Ready, Skeid, Sandnes Ulf

  • KFUM-kamper/mål: 71/23

  • Aktuell: Signert ny kontrakt, ut 2026.

Annonse fra Eliteserien: