Rullet over Åsane - så rullet de hjem

En bussjåfør, en bussjåfør...han kjører hjem en gjeng med godt humør.

ÅSANE-KFUM 0-3 (0-1). Jørgen Isnes kunne rapportere om god stemning på bussen over til Bergen i går.

Gutta var ikke i mindre godt humør da de steg om bord i bussen utenfor Åsane Arena i kveld.

For Kåffa leverte en ny strålende bortekamp. Årets fjerde trepoenger på fremmed gress!

Kåffa rullet over Åsane, rullet inn tre mål og rullet over fjellet igjen med buss.

Tidlig ledermål
KFUM tok en tidlig ledelse da Robin fant fram til Delaveris utenfor 16 med et frispark. Brann-lånet viste at han trives i Bergen – i alle fall i KFUM-drakt – og lurte ballen forbi en uheldig Åsane-keeper.

Sistnevnte gjorde i høyeste grad opp for seg senere i omgangen. For KFUM kunne fort hatt med seg en tomålsledelse inn til pause. Spiss Stavrum banket til med et godt langskudd og hadde også et dribleraid som kunne endt i målprotokollen. Målscorer Delaveris kunne også hatt én til, men ble overrasket da læret brått havnet i fanget ved bakerste stolpe.

Rullet over Åsane
Etter pause leverte bussturistene fra hovedstaden en ny profesjonell borteomgang.

Åsane hadde en stor sjanse tjue minutter før slutt, men ellers hadde KFUM både de fleste og største sjansene. Punkteringen av kampen lot imidlertid vente på seg, til innbytter Moussa tok med seg ballen og Åsane-forsvaret på løpetur.

Det ble til slutt en triumfferd for Moussa der han trillet kula i mål og fortsatte æresrunden ut for å juble med KFUM-benken på motsatt side.

Tilbake til Start
På overtid skulle også Remi få sin scoring, etter at han først misset på en gigantsjanse tidligere i omgangen.

Dermed kunne gutta pakke tre deilige poeng ned i bagasjen før de satte seg i bussen som skal ta de tilbake til Oslo.

Er du byen mandag bør du benytte sjansen til å se et KFUM-lag i form. Da kommer Start på besøk på Ekeberg.