Tore tryllet fram tre poeng

Tidlig under, men Tore dro fram litt magi og sikret oss tre nye bortepoeng.

FREDRIKSTAD-KFUM 1-2 (1-0). Tore Torell var lenge en av Norges mest profilerte tryllekunstnere. Torell startet sin karriere bare elleve år gammel da han opptrådte for KFUMs årsmøte i Møllergata i Oslo (i 1952).

I dag var en ny Trylle-Tore i sving foran KFUM-kamerater.

Tidlig baklengs
For etter at FFK tok en tidlig ledelse allerede etter to minutter på Fredrikstad stadion måtte det noe ekstraordinært til for at det skulle bli tre nye bortepoeng for Jørgen Isnes og co. 

KFUM-gutta fikk ristet av seg den brutale starten og spilte seg etter hvert inn i kampen. Det ble skapt flere gode sjanser, men ballen ville ikke i mål i den første omgangen. Like før pause var vi heldig at det ikke ble 2-0 da FFK smalt et skudd i stanga.

Men etter hvilen kom KFUM-målene som skapte enda en minnerik kveld i Fredrikstad.

2 x Tore
Utlikningen kom åtte minutter ut i omgangen etter et massivt KFUM-press. Innlegget fra Flekka ble møtt av foten til Tore Sørås. Keeper utmanøvrert og nytent håp om tre Kåffa-poeng.

Da 20 minutter gjensto av kampen, presenterte vår nummer 21 mer magi. Mo spilte Tore gjennom mot en keeper som var på vei ut. Et litt dårlig første touch fra Tore, ble fulgt opp av en vanvittig følsom neste touch. 

Fra langt hold og godt ut mot siden ga han læret en perfekt bue som gjorde keeper sjanseløs. 1-2!

Fem minutter senere leverte Brauti en kjemperedning med beina som holdt de tre poengene nede i lomma. I sluttminuttene spilte KFUM smart, og hjemmelaget klarte ikke å legge press på oss.

Dermed ble det en ny herlig borteseier - nummer tre på fire forsøk på fremmed gress denne sesongen.

Og - heldigvis; vi signerte nylig en ny kontrakt med dagens mann: Tore Sørås!

_P8A5899.jpg
Aaron var nær ved å krangle inn en utlikning i første omgang, men ballen traff utsiden av stolpen.
_P8A5950.jpg
Flekka var nær en ny scoring på Fredrikstad stadion her, men ble blokkert i siste liten.
 

Annonse fra Obos-ligaen: