- Tidsspørsmål før målene kommer

270 min uten et skudd i mål bekymrer ikke Isnes. Likevel ble det alternativ skuddtrening denne uka.

Etter 270 minutters spill av årets OBOS-liga står KFUM uten et eneste skudd med tellende resultat. Årets eneste nettkjenning så langt kom etter noe så sjelden som en Moses-heading.

Det var imidlertid ikke for å fininnstille siktet at KFUM-treneren tok med seg gutta på paintball dagen etter poengdelingen. Og uansett så tror han det kun er snakk om tid før skuddene sitter der de skal.

- Det er bare et tidsspørsmål før vi får flere mål. Vi har mange muligheter mot Kongsvinger, sier Isnes.

- Burde hatt 3 poeng
Selv om KIL misset på straffe rett før slutt, mener han absolutt tre poeng var innenfor rekkevidde på Gjemselund.

- Ja, kampen sett under ett så mener jeg vi burde hatt disse tre poengene. Riktignok produseres det sjanser i begge ender, men vi er giftigst og best i banespillet. Vi gjør en del feil med ball teknisk sett, og en del av valgene våre i det offensive kunne vært bedre, slik at vi hadde skapt enda større sjanser. Mot Kongsvinger var det mye rom på sidene. Vi kunne ha utnyttet dette enda bedre ved å vende spillet flere ganger.

Han skulle gjerne sett et enda større tempo i siste tredel av banen.

- Vi får ikke den tiden vi hadde i PostNord-ligaen. Vi blir dessuten straffet hardere etter ballmist eller konsentrasjonssvikt.

Kampen sett under ett så mener jeg vi burde hatt disse tre poengene.

— Isnes om KIL-kampen


BILDESERIE: Se bilder fra KIL-kampen

Lite påskeferie
Han mener det er altfor tidlig å felle noen dom over årets OBOS-liga. Annet enn at det blir en sesong med mange tette kamper, og en liga der alle kan slå alle.

- Jeg ser at det er veldig jevne kamper, og at et nyopprykket lag som Skeid slår godt fra seg. Ull/Kisa er vel det laget som har overbevist mange, men det er ikke noe sjokk for meg. Der har de vært dyktig i flere år og vil nok kjempe oppe i topp-6. Topplagene generelt har levert varene, mener Isnes.

Det blir kort påskeferie for a-lagsgutta. 

- Vi tar fri torsdag og fredag, så blir det treninger lørdag og søndag inn mot kampen 2. påskedag.

Da kommer Nest-Sotra på besøk. Et lag som overrasket mange og spilte seg helt til eliteserie-kvalik i fjor høst.

Det er et lag med godt energinivå i spillet sitt, og et lag som ønsker å styre kampene.

— Isnes om Nest

- Det blir en ny, tøff kamp. De kommer fra en sterk hjemmeseier mot Hamkam sist. Det er et lag med godt energinivå i spillet sitt, og et lag som ønsker å styre kampene, sier Isnes.

Kampstart er kl. 15.00 – og Isnes håper Kåffa-folk prioriterer målrush på KFUM Arena framfor påskerush hjem fra fjellet.

- Vi skapte en fantastisk ramme rundt Start-kampen. Nå er det på tide å vise at vi kan trekke litt folk og skape stemning selv om det ikke er en motstander som skaper de største overskriftene.

KJØP BILLETTER PÅ FORHÅND!

Annonse fra Obos-ligaen: