Tid for å skrive ny historie

Johs håper fotballglade Oslo-borgere tar turen til den historiske kampen på Intility tirsdag.

Tirsdag 2. april skriver KFUM historie når de spiller sin aller første kamp i Eliteserien. De tar imot HamKam på Intility Arena, og trener Johannes Moesgaard håper folk vil møte opp for å bevitne debuten til Oslos eneste lag på øverste nivå i 2024.

– Vi har trua. Vi skal ut og lage historie, og samtidig vise Norge at Kåffa har noe å melde på dette nivået. Jeg ser at ekspertene dømmer oss rett ned igjen, men vi er her av en grunn. Vi har en sammensveisa gjeng med masse talent, som er villige til å gi alt for hverandre, og vi har en klar plan for hvordan vi skal spille. Det er en oppskrift som jeg mener kan være mer effektiv enn store budsjetter, sier KFUM-trener Johannes «Johs» Moesgaard.

Plass til flere
Moesgaard er klar over at KFUMs supporterklubb Profetene må utvide menigheten for å fylle opp radene på Intility, men han inviterer Oslos beboere til å møte opp for å se på byens eneste eliteserielag i 2024.

– Folk sier de liker en underdog, og en større underdog enn KFUM har vel knapt Eliteserien sett, om jeg skal være ærlig. Vi er glade for all den støtten vi kan få, og jeg håper alle som er litt nysgjerrige, eller bare er glade i norsk fotball, vil møte opp for å være vitne når Kåffa debuterer i Eliteserien på tirsdag, sier Moesgaard.

– Trolig unike i Europa
Det er svært begrenset med Eliteserie-erfaring blant KFUMs spillere, men en faktor som finnes i bøtter og spann i troppen, er tilhørighet til Oslo.

– Dette er ikke bare en klubb fra Oslo, men et lag som representerer fotballen i Oslo. Her er spillere med fortid i Kjelsås, Vålerenga, Skeid, Holmlia, Hauketo, Nordstrand, Stabæk, Lyn, Ullern... you name it. Og vi kan vel også inkludere de fra Kolbotn og Follo her som del av Oslo fotballkrets. Ser du på andre topplag i europeiske ligaer, så tipper jeg ingen andre kan matche oss når det gjelder andel spillere med lokal tilhørighet, sier Moesgaard.

– Så om du er glad i fotball og har et hjerte for Oslo by, så kan du trygt heie på Kåffa – vi representerer hele herligheten, sier Moesgaard.

KFUM – HamKam spilles 2. april på Intility Arena, kl. 19.00. Billettene og årets sesongkort kjøper du her!
 

Firkant1.jpg


 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter