Tavakoli-mål på overtid ga full pott

David Tavakoli dyttet inn matchvinneren på overtid og ga oss årets første borteseier.

ULL/KISA-KFUM 0-1 (0-0). Det så ut til å gå mot nok en uavgjort på bortebane. Vi hadde liksom sett det tidligere i år. Vi får bare ett poeng - i kamper som vi så gjerne både kunne og burde vippet i vår favør.

Så ble det heldigvis ikke slik denne gangen. 

For målsnik Tavakoli har funnet scoringsformen. På innlegget fra Aron ett minutt på overtid satte han inn 1-0 og matchvinnerscoringen som sikret årets første borteseier.

Tre deilige poeng som betyr ufattelig mye ved inngangen til en morsom fotball-høst.

Jevnspilt
KFUM tok turen til Jessheim i ettermiddag for å gjøre et nytt forsøk på å hente hjem årets første borteseier.

Etter en skuffende kamp mot Sandnes sist der vi mistet seieren mot slutten, var det en revansjesugen gjeng som dro nordover etter en god treningsuke. 

Trener Jørgen Isnes hadde flere å velge mellom ved inngangen til denne matchen og satte inn Robin, Bilal og Philip fra start.

Det ble en jevnspilt og sjansefattig første omgang der KFUM hadde ballen mest. Vi sleit imidlertid med å bryte gjennom. Et godt KFUM-angrep midt i omgangen endte ute på kanten  hos Flekka, men vår aktive venstreback klarte ikke å overliste Kisa-keeperen fra skrått hold.

Det skjedde noe mer foran målene etter pausen. Tidlig i omgangen fikk Sortevik en mulighet, men over tverrliggeren denne gangen. Det samme utfallet da Flekka prøvde seg fra distanse og Sortevik igjen noen minutter senere.

Lettelse og jubel
Kampen sto og vippet utover i omgangen. Isnes gjorde en rekke bytter og vi forsøkte å legge et slags press på vertene i sluttminuttene.

Men - selv om vi var laget som var nærmest å få noe ut av innspurten, så det ikke ut til å gi uttelling.

Det var helt til innbytter David Tavakoli igjen viste at han fortsatt kan dette med å score mål. Om noen skulle være i tvil.

På overtid kastet han fram en fot på innlegget fra Aron. Læret stusset inn i det lengste hjørnet.

Derfra og ut handlet det om å stå imot de siste sekundene før et helt KFUM-lag og en lettet benk kunne juble for tre vilt deilige poeng.  

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: