Tapte etter to corner-mål

Corner var mål for Strømmen. Og dermed ble det et nytt KFUM-tap.

KFUM-STRØMMEN 1-2 (0-1). Andre del av årets OBOS-liga startet med besøk fra Romerike. KFUM hadde litt å revansjere fra møtet med Strømmen tidligere i sesongen og fra kampen mot Øygarden sist.

Den revansjen uteble dessverre. For den ble en ny grå dag på jobben for KFUM-gutta.

Gjestene fra Strømmen kunne reise nordover med tre poeng etter å ha scoret to mål etter hjørnespark. For KFUM ble det med Tavakolis redusering da det var spilt 82 minutter.

Startet bra
Det startet bra for KFUM. Isnes' elleve utvalgte tok tak i kampen på direkten.

Sanyang var nære på da Fredrik «Flekka» Dahl dunket et innlegg hardt inn foran mål før det var spilt ti minutter. Fem minutter senere fikk Øby en alle tiders mulighet da Sanyang serverte fra høyre, men dessverre gikk headingen rett på keeper.

Så stoppet det litt opp for KFUM og Strømmen fikk utfordret med noen raske overganger.

Da det var spilt 35 minutter, kom kampens første scoring. Og den kom dessverre i feil ende for alle med hjerte i KFUM.

En corner ble slått hardt gjennom feltet og ved bakre stolpe rev Kjell Rune Sellin seg løs og stanget kula hardt i nettet.

Like etterpå kunne vi fått en sårt tiltrengt utlikning. Robin lempet ballen inn i bakrommet mot Flekka. Fra hans fot gikk kula hardt inn til Sortevik, men dessverre til side for mål fra kapteinen.

Strømmen skapte mest
Også etter pausen startet KFUM best, men det ble mye nesten og vi fikk aldri satt keeper Lillevik på de store prøvene.

I andre enden måtte keeper Alex ut i full strekk på et langskudd og ble en gang reddet av et returløp fra Lindquist da målscorer Sellin rundet vår sisteskanse. Da det gjensto et kvarter, var godeste Sellin på farten igjen, men fra god posisjon klarte han ikke å overliste Alex.

Og trønderen, som har jaktet mål på norske toppfotballarenaer siden han debuterte for Rosenborg for 12 år siden, var ikke ferdig for dagen. Og igjen var oppskriften rimelig enkel. Corner mot bakerste stolpe. Hodestøt rett i nettet!

Der og da virket det tungt med tanke på å få med seg noe fra denne kvelden.

I det 82. spilleminutt ble det imidlertid tent et poenghåp. Tavakoli plukket opp returen som be gitt fra skuddet til Øby, fikk tid til å stokke beina og satte inn reduseringen. Hans sjette for sesongen.

Mer fikk vi ikke ut av hektiske sluttminutter og dermed trillet kampen ut i ingenting.

Nå er det bare å løfte hodet fram mot fredagens kamp mot Stjørdals-Blink. Om en uke blir det ny hjemmekamp, mot Sandnes Ulf.