Tap mot LSK

Tavakoli utliknet på straffe, men LSK slo tilbake.

KFUM-LILLESTRØM 1-2 (0-1). KFUM møtte ligafavoritt Lillestrøm til treningskamp i sola på Ekeberg i dag. Det ble en kamp som ble preget av sommersola som steiket på plastdekket på KFUM Arena.

Kåffa styrte mye av det som skjedde i første del av kampen, uten at det ble særlig med målsjanser ut av det. Sanyang fikk en brukbar mulighet da han ble satt opp til venstre omtrent halvveis i omgangen av Sortevik, men satte læret i det store nettet bak målet.

I stedet var det gjestene som scoret først. I fjor var det vår Moses som preget åpningen av OBOS-ligaen. Nå er det LSK som har en Moses som satser på å sette spiss på ligaen.

En lang ball fant fram til LSK-spissen. Han vendte bort Dodou og curlet læret i mål til 1-0.

Da andre omgangen var omtrent ti minutter gammel, var det en lang KFUM-ball som skulle ende med scoring. Daniel erobret ballen omtrent ved midtstreken, tittet opp og lempet en presis ball inn i bakrommet mot Sanyang. Han gikk i bakken i duell med et par LSK-spillere – dommer blåste straffe.

Fra 11 meter gjorde en iskald Tavakoli måljobben – og lagene var like langt.

Det skulle ikke gå lang tid før gjestene var foran igjen. Et flatt innlegg fra venstre gikk bak KFUM-forsvaret og gjennom hele feltet. Der kunne Gustafsson enkelt sette inn 2-1.

De gule hadde flere muligheter og gode overganger den siste halvtimen, og var nærmest en ny scoring. KFUM sleit med å spille seg til de helt store sjansene. Like før slutt fikk Basit en mulighet fra skrått hold etter å ha ryddet seg plass i feltet, men ikke alt for vanskelig for LSK-keeperen. På overtid var det Yannis som dro seg fint inn i banen, men ble møtt av keeper idet han avsluttet.

Dermed ble det ettmålstap for KFUM i møte med det som er ligaens store opprykksfavoritt. KFUM har nå treningskamper igjen mot Grorud og Kjelsås før seriestarten mot Jerv på KFUM Arena 3. juli.

Følg med på Facebook-siden for reaksjoner etter kampen.