Tap mot FFK

Skapte lite og slapp inn ett i hver omgang.

TRENINGSKAMP: KFUM-FFK 0-2 (0-1).  Vær og temperatur kan tyde på at seriestarten er rett rundt hjørnet, men kalenderen viser heldigvis at det enda er et par måneder igjen til det skal spilles om poeng.

For spillet i kampen mot Fredrikstad viste at det er ok at det er 64 dager til Raufoss står på den andre banehalvdelen, 5. april.

Scoring på corner
Det var gjestene fra Østfold som gikk tøffest ut på KFUM Arena i dag. Et aggressivt FFK satte press på hjemmelaget. Sånn sett var det fullt fortjent da de tilreisende, for anledningen i svart, som tok ledelsen da kampuret tikket mot 20 minutter. Scoringen kom på en heading etter en corner.

Kåffa kom noe mer med utover i omgangen, men skapte få farligheter foran FFK-målet. Som vanlig i treningskamper på denne tiden av året, ble det gjort mange bytter i pausen. Hammer, Dodou, Sanyang, Tavakoli, Hoseth, Fredheim Holm, Yannis forlot banen. Inn kom Troudart, Brevig, Stavrum, Basit, Håkon Rasch, Juba og prøvespiller Sereba.

Redusert til 10 mann
Den andre omgangen hadde knapt kommet i gang før KFUM-slurv bakfra ga FFK mulighet til å doble ledelsen. Skuddet gikk via en KFUM-fot og i mål. 0-2!

En stygg FFK-takling midt på banen ble fortjent belønnet med et direkte rødt kort tidlig i omgangen.

Med 11 mot 10 fikk Kåffa naturlig nok festet et bedre grep om matchen, men fortsatt uten å skape de store sjansene. FFK vant de viktige duellene i feltet og presisjon i den siste pasningen var ikke god nok.

Juba var nære med en tå da Tobias tok seg rundt på høyrekanten minuttet før slutt og samme Juba satte ballen over i siste sekund fra brukbar posisjon, men denne dagen ble det null i målprotokollen og få streker på sjansestatisikken for de røde og hvite.

Allerede neste helg blir det en ny fin test for Isnes og co. Da reiser vi til Østfold for å møte Eliteserie-laget Sarpsborg 08.

KFUMs 11 fra start: Simon - Collet, Hammer, Mansour, Dodou - Fredheim Holm, Hoseth, Sortevik - Sanyang, Tavakoli, Yannis.