- Varierende kvalitet

Ledet to ganger, men tapte i Tromsø. - Glad for gjennomkjøringen, sier Isnes.

TROMSØ-KFUM 4-2 (0-1). 14. mars skulle KFUM tatt imot Tromsø til treningskamp på KFUM Arena. Den ble stoppet av korona. Etter ganske nøyaktig tre måneder med kamppause var det tid for match igjen. Mot Tromsø - i Tromsø.

KFUM scoret først på Alfheim. 1-0 kom etter en corner. Fredheim Holm skrudde mot første, der Stian forlenget. Sanyang steg til værs og stanget inn ledermålet som da var helt fortjent.

Før det hadde Kåffa hatt gode sjanser, ikke minst ved Tavakoli.

Ledelsen sto seg til pause.

- Jeg er veldig fornøyd med første omgang. Vi har bra defensiv struktur på grunn av god forflytning og aggressivitet. Samtidig styrer vi omgangen etter de første 15. Vi har et par gigantsjanser som burde resultert i mål, sier Jørgen Isnes.

Andre omgang var så vidt kommet i gang før lagene var like langt. Kitolano gikk i bakken og det og dommeren blåste for det som så ut som en billig straffe. Fra 11 meter ble læret satt sikkert i mål.

KFUM slo tilbake. Yannis brøt midt på TILs banehalvdel, satte fart og banket inn 2-1 fra distanse da det var spilt 55 minutter.

Det skulle vise seg å bli KFUMs siste nettkjenning i kampen. Hjemmelaget var imidlertid ikke ferdig for dagen. Kitolano løftet inn 2-2, Magnus Andersen satte inn nummer tre og like før slutt scoret Brage Berg Pedersen et solomål slik at det endte 4-2.

- Vi bommer på struktur i andre omgang og flere blir feilposisjonert i presspillet vårt. Samtidig er ikke omstilling og kommunikasjon like god som i første omgang, oppsummerer Isnes.

Han tar med seg hjem en første omgang som han er godt fornøyd med, og bekymrer seg lite over fire baklengs.

- Alt i alt er det en gjennomkjøring vi er glad vi har fått, men med varierende kvalitet. Målene vi slipper inn er ting som er enkle å fjerne. Billig straffe og et par grove personlige feil.

Det viktigste var strengt tatt at laget er i gang igjen med kamper. KFUM har nå to treningskamper til før serieåpningen mot Jerv 3. juli. Først Lillestrøm, så generalprøve mot Grorud.

Annonse fra Obos-ligaen: