Tap i Bergen til tross for enorm støtte på tribunen!

Vi fikk en pangstart på kampen med scoring av Nosa tidlig i 1. omgang, men det holdt dessverre ikke mot et godt hjemmelag.

Alt lå til rette for en fantastisk kamp med fantastiske rammer på Brann Stadion i siste serierunde av OBOS-ligaen 2022!

Det var hjemmelaget som åpnet best. De startet kampen i et forrykende tempo, og lot oss sjeldent låne ballen.

Men når vi fikk has på ballen etter 14 minutter var vi effektive! Nunez vender opp og ser Nosa på full fart mot Brann sitt mål. Pasningen er perfekt vektet og Nosa kommer alene med keeper Dyngeland. Der er vår unggutt iskald og setter inn 0-1! En stor gjeng profeter fikk tidlig noe å juble for i Bergen.

Tre minutter senere er det hjemmelaget som fikk ballen i nota. Ballen endte i beina til Felix Horn Myhre etter en duell i vår boks. Hjemmelagets midtbanespiller smalt til på volley og ga hjemmepublikumet noe å juble for. 1-1.

Så var hjemmelaget farlig frempå ved flere anledninger før halvtimen ble spilt. Oppofrende forsvarsspill og en god Brauti mellom stengene sørget for at det fortsatt var uavgjort.

Det varte lenge men ikke helt til pause. Det siste som skjer før lagene gikk i garderoben var at hjemmelaget scoret. Dermed sto det 2-1 til pause. Vi hadde flere gode angrep etter vår scoring men de resulterte ikke i de største sjansene. Nærmest var Tore og Moussa som hadde hvert sitt skudd. Disse testet dessverre ikke hjemmelagets keeper nevneverdig.

Start ledet sin kamp til pause. Dermed gikk vi inn til 2. omgang vel vitende om at vi mest sannsynlig måtte score mål for å kunne beholde 3. plassen.

Det så det ut som gutta hadde skjønt! Vi hadde flere fine angrep rett etter pause men det endte ikke i mer enn hjørnespark.

Brann hadde også flere gode angrep, men vår sisteskanse fortsatte storspillet fra 1. omgang! Flere store redninger av Brauti.

Den 2. omgangen roet seg fort ned. Vi slet etterhvert med å skape sjanser og Brann så ut til å være fornøyde med sin 2-1 ledelse. Dermed brukte vi alle våre bytter for å forsøke å endre kampbildet.

Når vi flytter mange menn opp i angrep for å jakte scoring er det hjemmelaget som scorer i det 90. minutt.

Rett etter at hjemmelaget tar ledelsen 3-1 scorer de igjen. Vi sender alle mann fremover for å jakte scoring nok en gang og Brann kontrer inn 4-1.

Dermed ender kampen 4-1 og den ordinære OBOS-liga sesongen er over. Men sesongen er langt fra ferdig!

Vi ender på 4. plass noe som betyr opprykkskvalik! Dermed blir det hjemmekamp mot vinneren av Sandnes Ulf - Kongsvinger den 8. november.