Takk for nå Brauti

Keeper Jonas Vatne Brauti er ferdig i klubben.

Brauti kom til oss fra Stabæk i august 2021 etter at vi solgte daværende førstekeeper Knut-André Skjærstein til Lillestrøm.

Ullern-gutten rakk å få med seg 33 offisielle kamper i de to sesongene han spilte på Ekeberg. 

Brauti kom som en lovende keeper fra Stabæk i fjor sommer. Han fikk sin debut i Eliteserien for de blåkledde sommeren 2021.

Før han reiste vestover til Stabæk spilte han i Ullern med nåværende KFUM-spiller Håkon Hoseth. I Ullern fikk han sin debut allerede som 17-åring!

Førstevalg mellom stengene

Brauti sin karriere hos oss startet med debut mot Ranheim i november 2021 hvor vi vant 1-3. Etter dette har han vært førstevalget mellom stengene og stått stort sett alle kamper utenom en liten skadeperiode i sommer. 

Foto: Guttorm Lende
Foto: Guttorm Lende

Selv er han fornøyd med perioden han har hatt hos oss i KFUM-kameratene.

- Jeg har hatt en veldig fin tid i Kåffa! Jeg har lært veldig mye av trenerne og smilt med gjengen. Høydepunktet i min periode må være kvalik-kampene i fjor, spesielt kampen mot Fredrikstad! Jeg vil gjerne få takke alle i og rundt klubben for 1,5 fine år og ønsker gutta lykke til videre!

Trent av Miki

Denne sesongen har han sammen med Mats Viken blitt trent av keepertrener Miki. Miki sier følgende om å jobbe med Jonas Brauti:

- Brauti er fin å jobbe med, han er lærevillig og har veldig seriøse holdninger. Han er en 24-timers utøver! Han legger ned mye trening utenom fellesøktene og søker hele tiden å bli bedre. Han har et meget godt toppnivå, men bunnivået må heves noe. Han er fortsatt ung og erfaringer har mye å si.

- Han har hatt en litt blandet sesong, men jeg har sett mye bra. Han har utviklet seg i feltspillet og hatt meget god utvikling i bakrommet. For klubben har han hatt flere matchvinner-redninger, og fått utviklet spillet med beina. Jeg tror han kan nå lenger med god oppfølging. 

Med det takker vi Jonas Vatne Brauti for hans bidrag for klubben! Vi ønsker lykke til videre!

Annonse fra Obos-ligaen: