Taaje traff blink

Med sitt sjuende mål for sesongen nikket Taaje hjem tre nye poeng.

KFUM-STJØRDALS-BLINK 1-0 (0-0). Kåffa tok en ny sterk - og veldig fortjent - seier hjemme på Ekeberg i ettermiddag.

Etter å ha mistet to poeng på overtid mot Strømmen sist, var det et KFUM-lag som ville runde av en hektisk kampperiode med en ny trepoenger som entret KFUM Arena i dag.

Blink-laget kom fra sterke 3-0 mot Fredrikstad, men i dag ble det verken mål eller poeng for trønderlaget.

Mye ball for KFUM
Kåffa styrte det meste av det som skjedde på KFUM Arena, selv om det tok sin tid før vi produserte de store sjansene. Taaje hadde en heading til side for mål, før Tore og Bilal hadde hver sin sjanse omkring 40 minutters spill. Tore med den definitivt største da han ble spilt fri i boksen etter godt kombinasjonsspill av Dodou og Stian innenfor 16. Avslutningen var imidlertid en etasje for høyt.

Kampens eneste mål skulle komme et par minutter ut i den andre omgangen. Robin frisparket ballen inn i feltet med sin presise høyrefot, og hvem der inne andre enn tårnet Taaje. Vår solide midtstopper stanget ballen via tverrligger og ned på den riktige side av streken.

1-0 – og Taajes sjuende mål denne sesongen!

Både Alagie og Stian var svært nær ved å nikke oss opp i en tryggere ledelse. Alagie kastet seg fram på et innlegg fra høyre, men ble stoppet av en fantastisk keeperprestasjon. Senere slo Alagie inn til Stian, men kapteinen satte dessverre headingen på feil side av stanga.

Sto godt imot
I siste del av omgangen fikk Blink løftet sitt spill og KFUM-keeper Ødegaard måtte i aksjon flere ganger, uten at Blink-sjansene var av det feiteste slaget.

Innbytter Helland Hoseth prøvde seg med et godt skudd, men Blink-keeperen hang med på den også.

Da handlet det i sluttminuttene om å snøre igjen sekken, og ikke miste nye poeng på tampen.

Denne gangen sto vi imot helt ut, og gutta kan dermed ta en velfortjent ligapause fram til vi skal prøve oss mot ligaleder HamKam på Briskeby 16. oktober.

Dagens seier tok oss opp på en 5. plass på tabellen i OBOS-ligaen.