Stubberud tar fotballpause

- Har mistet gnisten som trengs på dette nivået, sier stopperen.

Jacob Stubberud ble hentet fra nabo Nordstrand i fjor vinter. Han fikk fem kamper i OBOS-ligaen i fjor, mens det kun har blitt to NM-innhopp denne sesongen.

Nå har midtstopperen bestemt seg for å ta en pause fra fotballen, og har terminert avtalen med KFUM.

- Bakgrunnen for avgjørelsen er at jeg mistet litt den gnisten som man må ha for å lykkes på dette nivået. Jeg føler jeg trenger nye utfordringer utenfor banen, så får vi se om det blir aktuelt å spille fotball på et senere tidspunkt, sier 22-åringen.

- Voksen avgjørelse
Trener Isnes skulle gjerne hatt med seg Stubberud videre, men viser stor respekt for at godt likte «Stubb» nå tar en time out.

- Stubberud ble hentet fra Nordstrand fordi vi har god dialog med Nordstrand og fordi Stubberud har kvaliteter som stopper som er spennende. I tillegg er han en ambisiøs fyr med høye forventninger til seg selv. Dessverre har skader satt Jacob litt for langt unna i utfordrerposisjon én, men vi har fått sett glimt av hans styrker når han får muligheten. Når han nå finner ut at han har lyst til å ta pause fra fotballen, synes jeg det er trist, men støtter han hundre prosent på valget og synes det er en voksen avgjørelse, sier Isnes.

Vemodig
Det er med blandede følelser Stubberud forlenger fotballferien.

- Tiden i Kåffa har vært veldig bra. Hvis jeg ser bort fra skadene som har dukket opp det siste året, så kan jeg ikke si noe annet positive ting om tiden her. Jeg har utviklet meg som spiller og fått venner for livet her. Sånn sett er det en vemodig følelse, men akkurat nå så tror jeg dette er en riktig avgjørelse for meg. Jeg vil takke alle menneskene i og rundt klubben, trenerne og ikke minst spillergruppa for disse årene.

Vi takker Jacob for innsatsen i KFUM - og ser han gjerne tilbake i rødt og hvitt.

Annonse fra Obos-ligaen: