Straffet hardt mot Ull/Kisa

Tok ledelsen, men tapte 4-2.

ULL/KISA-KFUM 4-2 (3-1). Så kom det en nedtur. Det ble som ventet en tøff kamp borte mot Ull/Kisa.

Hjemmelaget vant til slutt 4-2 i en åpen fotballkamp med mange store sjanser begge veier.

Tok ledelsen
Ull/Kisa åpnet kampen best og hadde kampens første store sjanse. Da kvarteret var spilt, var KFUM nær ved å ta ledelsen. Stian skaffet seg plass til en avslutning fra inne i 16-meteren. Skuddet gikk dessverre stang ut.

På vår første corner i kampen, kom også kampens første mål. Robin slo hjørnesparket. En sterk Hammer raget høyest og stanget ballen i mål.

Dessverre gikk det ikke lang tid før lagene var like langt. Hjemmelaget kom vel lett til det, og Knut var sjanseløs i mål da skuddet kom på første berøring på innlegget som ble slått ut i feltet.

Og bare minutter senere hadde Ull/Kisa snudd kampen helt rundt. Innbytter Henrik Kristiansen scoret det første, og var på farten igjen. Knut felte Kristiansen denne gangen - og dommer blåste straffe.

Knut var etter skuddet fra 11-meteren, men Trøans avslutning gikk i mål. Like før pause var Stian nær ved å banke læret i vinkelen fra 23 meter, men keeper fikk en hånd på ballen.

I stedet scoret Ull/Kisa enda en gang før pause. Vertene satte fart etter en KFUM-corner og en dårlig pasning. Kontringen var ikke over før Eric Kitolano hadde satt ballen i mål bak Knut.

Robin ga håp
Det var i utgangspunktet en krevende oppgave å få med seg poeng fra Jessheim stadion. Med 3-1 før de siste 45, så det i alle fall vanskelig ut.

Men - gutta gikk selvsagt utpå for å gjøre et ærlig forsøk. Moses hadde en god mulighet tidlig.

Det var bare spilt sju minutter før poenghåpet ble styrket. Robin vant ballen, satte fart og dunket til fra distanse. Til høyre for keeper. 3-2!

Dessverre gikk det ikke lang tid før et for dagen gavmildt KFUM-forsvar ga Ull/Kisa en ny muliget. Og igjen takket de for muligheten. Kitolano ble satt opp og banket inn 4-2.

Kampbildet resten av kampen var at KFUM styrte mer av banespillet og spilte seg til en rekke gode muligheter. Samtidig fikk hjemmelaget rom til å kontre i.

Til tross for store sjanser begge veier, så ble det ikke flere mål denne ettermiddagen. Aller nærmest var Robin med et langskudd i tverrliggeren og Moses på en liggende heading.

Nå er det tid for ferie etter det som tross dagens tap har vært en minnerik vårsesong. Vi unner spillere, trenere og støtteapparat en riktig god ferie, og så ser vi fram til nye morsomme kamper om noen uker.

KFUM starter opp igjen med å få besøk av topplagene Aalesund (21. juli) og Raufoss (28. juli).