Straffet av Nordstrand

Cedric reduserte etter to straffemål fra Nordstrand.

KFUM-NORDSTRAND 1-2 (0-1). Det var et ungt Kåffa-lag i banen da vi fikk besøk av naboklubben Nordstrand til treningskamp på KFUM Arena i kveld.

Bursdagsbarnet Johannes Moesgaard fikk ikke helt den matchen han ønsket seg, men det var likevel lyspunkter som ble servert på denne første dagen i mars.

Nordstrand fikk en straffe i hver av omgangene, som de satte i nettet, mens KFUM fikk sin redusering ved Cedric.

- Vi roter det litt til i starten av kampen. Vi gjør enkle feil som ender i straffe der. Feil som vi ikke ønsker å gjøre når seriespillet nærmer seg. Etter det er det likevel mye positivt å ta med seg, sier Johs.

Han fikk se gode tendenser i frispillingen og i overgangen derfra til å produsere sjanser, men sluttproduktet foran mål sto ikke helt  stil. 

I starten av den andre omgangen er KFUM det beste laget. 

- Vi gjør det bra i press og i intensitet, samt i etablert angrep, men igjen mangler mål og uttelling, oppsummerer Kåffa-treneren.

Den siste halvtimen blir et ungt KFUM-lag byttet enda yngre.

- De jobber hardt, men det blir litt uryddig fra begge lag og sjanser begge veier. Det blir litt for kaotisk og med lite kontroll på valg med ball. Igjen lager vi en straffe, sier Johs og legger til:

- Vi klarer å redusere, men en kamp som dette må vinnes. Nordstrand jobbet også godt, og gjorde mye bra. Sånn sett er det ikke ufortjent at de vinner. Vi må bare jobbe på videre.

Og videre nå blir kamp mot Hødd allerede på fredag kl. 13. Også det på KFUM Arena.

cedric.jpg
MÅLSCORER: Cedric scoret kveldens eneste KFUM-mål.
_P8A7005.jpeg
_P8A7071.jpeg
_P8A7037.jpeg

 

Annonse fra Obos-ligaen: