Stoppet av Kongsvinger

Etter en lang kamprekke uten tap, måtte en skuffet KFUM-gjeng dra hjem fra Kongsvinger uten poeng.

KONGSVINGER-KFUM 3-1 (1-0). KFUM har gått fra seier til seier de siste ukene. En poengfangst som hadde ført oss opp på en andreplass på tabellen.

Likevel advarte Jørgen Isnes mot en svært tøff kamp - mot et formsterkt KIL i ettermiddag.

Og akkurat i dag skulle det vise seg å bli for tøft. 

Det var ikke all verdens med sjanser i første del av kampen. For Kåffa hadde Hoseth og Moussa hver sin brukbare mulighet.

Først sto Hoseth i enden av et innlegg ved bakerste stolpe, men fikk ikke klem på avslutningen. Senere spilte Hestnes fri Moussa med en glitrende servering langs teppet i bakrommet, men heller ikke han klarte å styre avslutningen til side for keeper.

Så var det Kongsvinger som enkelt kom til et ledermål. På sin første avslutning innenfor stengene. De fikk rom inne i banen, før det endte med et innlegg fra høyre der ringreven Adem Güven fant plass mellom to KFUM-spillere og stanget inn 1-0.

Etter pause viste samme Güven hvorfor han har skapt sitt navn på mål. Et godt KIL-angrep der KFUM ble utspilt endte i beina til KIL-spissen som ekspederte læret i nettet.

En mørk ettermiddag i de dype skoger ble enda mørkere for tilreisende profeter da Bringaker fanget opp en corner i returrommet og banket inn 3-0 like før det var spilt 80 minutter.

Det skulle ikke gå mange sekunder før en Kongsvinger-spiller igjen satte ballen i mål, men denne gangen med et selvmål som tente en gnist av poenghåp for Kåffa.

Det ble med håpet. 

På overtid ble også innbytter Delaveris sendt av banen med rødt kort.

Samtidig som KFUM ble sendt hjem fra skogsturen uten poeng, gjorde Stabæk jobben på Nadderud. Dermed gikk Stabæk forbi KFUM på bedre målforskjell.

Men det er definitivt mye moro igjen.

Søndag kommer Bryne på besøk til KFUM Arena. Da skal vi opp på vinnersporet igjen.

_P8A1912.jpeg
_P8A1939.jpeg
_P8A1927.jpeg

 

Annonse fra Obos-ligaen: