Stavrum ute for sesongen

Håkon Kristian Stavrum har pådratt seg en kneskade, og må dessverre se årets sesong fra tribunen.

- Jeg var uheldig og ble taklet fra siden på trening mens jeg hadde all vekten på ett ben. Det resulterte i en vridning hvor både korsbåndet røk, og det ble rift i begge meniskene. Ren uflaks, sier Stavrum til Kåffa.no

Midtbanespilleren har vært ute med flere kneskader tidligere, og har blitt kjent som en hardhaus i miljøet. Han forteller riktignok at denne skaden var av den mindre hyggelige arten. 

- Vondt å forholde seg til
- Til nå er det helt klart det vondeste skadeavbrekket jeg har hatt. Jeg savner fotballen hver eneste time, og det er vondt å forholde seg til at seriestarten nærmer seg, sier Stavrum og fortsetter:

- Samtidig er det nå åtte uker siden operasjonen, så jeg er ferdig med krykker, og jeg begynner å få tilbake funksjonen i kneet og kan trene nokså greit. Det hjelper på humøret.

Stavrum var under kniven 11. mars, og det vil nok trolig være lenge til vi får se han ikle seg den hvite og røde trøya igjen. 

- I utgangspunktet tar det 9-12 måneder å bli spilleklar etter en slik operasjon. Jeg regner med å trene litt med ball fra september/oktober. Noen kamper blir det nok uansett ikke, forteller han. 

Savnet på feltet
Stavrum er det man kan kalle en ordentlig Kåffa-gutt. Han var del av den gode 98-årgangen, og foruten et lite opphold i Vålerenga, har han vært fast inventar på Ekeberg. 

- Han har sett «smashing» ut etter opptreningen tidlig i fjor, og gjorde en meget god sesong. At han nå fikk et nytt tilfelle, var tøft for oss alle. Men verst er det alltid for spilleren. Stavrum er en treningsfyr og vet utrolig godt hva som skal til for å komme seg tilbake, sier hovedtrener Jørgen Isnes og fortsetter:

- Hans energi, treningsiver, vinnermentalitet og tilstedeværelse er selvfølgelig savnet på feltet, hver eneste dag. Også er han en god fotballspiller jeg håper kommer seg på beina igjen, og får vist hva som bor i han. Uansett hvordan det blir, heier vi på han hele gjengen.

LES OGSÅ:
- Begynner å nærme seg noe nå
Taaje dundret til på driekten
Sikre deg årets sesongkort

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter