Stavrum-show i cupens første runde

Vi er videre fra cupens første runde etter 2 x Stavrum og scoring av Remi.

GAMLE OSLO-KFUM 0-3 (0-2). NM 2022 startet på Bjølsen kunstgress for vår del.

Vi startet med en blanding av etablerte A-lagsspillere og noen spennende juniorspillere, som fikk mulighet til å vise seg frem mot Gamle Oslo fra 4. divisjon.

Kristian Aarstad, Mathias Tønnessen og keeper Mats Viken fikk sine debuter fra start.

Tidlig ledelse
De første minuttene står hjemmelaget høyt og vi sliter med å få spilt oss ut av presset.

Like før 10 minutter er spilt kommer kampens første mål! Kristian Aarstad legger et herlig legg inn foran boksen, hvor Håkon Stavrum har løpt seg fri. Han bredsider ballen enkelt i mål, og vi scorer på vår første sjanse. 0-1!

På vår neste sjanse kommer neste mål.

Keivan smeller til fra like utenfor boksen, som hjemmelagets keeper redder mesterlig, men Stavrum er nok en gang på rett sted til rett tid. 0-2!

Etter scoringene legger Gamle Oslo seg litt lavere, og vi får mulighet til å trille ball.

Etter 25 minutter er det hjemmelaget som spiller seg til en fin mulighet. Fine kombinasjoner på høyresiden gjør at deres kantspiller kan legge inn upresset. Innlegget er godt, men rett foran eget mål klarer Aaron å klarere ballen til en corner.

Etter drøye halvtimen spiller hjemmelaget seg til enda en stor sjanse. Mo mister ballen like utenfor boksen og en av hjemmelagets spillere stiller inn siktet. Ballen går like utenfor målet til Viken.

Fem minutter senere lader Hoseth slegga på volley. Treffet er godt men ballen går like utenfor.

Vi tar pause med 0-2 ledelse etter å hatt relativt god kontroll på 1. omgang. Gamle Oslo spiller seg til noen muligheter, men det er vi som er giftigst foran mål.

God Viken
Hjemmelaget flyr rett i angrep i 2. omgang og deres spiss kommer alene med Mats Viken etter en flott pasning i bakrom. Heldigvis for oss varter Viken opp med en fin redning.

Noen minutter senere redder nok en gang Viken mesterlig. Et skudd endrer retning i en av våre forsvarspillere, men Viken rekker å få slengt ut en for for å avverge scoring.

15 minutter inn i 2. omgang tror Tønnessen at han har fått en drømmedebut når han header ballen i nota på en corner. Dessverre blåser dommer frispark mot oss, så scoringen blir ikke stående.

Verdt å merke seg er at Martin Gavey og Noah Jacobsen får sine første minutter i offisiell kamp for klubben når de byttes inn i 2. omgang.

Så noterer også Remi seg på scoringslista. Moa spiller han fint gjennom i bakrom og Remi kliner ballen opp i nettaket alene med keeper. 0-3!

Nosa er frisk etter et sent innhopp og skaper to sjanser fra høyrekanten. Begge pasningene blir dessverre stoppet av forsvarsspillere etter flott forarbeid.

Vi går videre fra cupen etter en solid seier mot Gamle Oslo. Hjemmelaget ga oss en god fight gjennom store deler av kampen, men vi er best der fotballkamper avgjøres - foran de to målene.

Vel blåst av a-lagsgutta, som nå kan se fram mot ny hjemmekamp i OBOS-ligaen.

Mandag kommer Kongsvinger på besøk, og det er tid for å sikre årets første hjemmeseier. Billetter kjøper du her