Start vinner den elleville kampen

Det ble en begivenhetsrik kamp, med både temperatur og sjanser, hvor vi ender med utvisning på både Jørgen Isnes og Aaron Kiil Olsen.

Det er knyttet stor spenning til dagens kamp! Utfallet her kan bety mye for kvalik-plassene ved sesongslutt.

Der er vi i gang!

Start tar avsparket og kommer tidlig inn i vår boks. Aaron er heldigvis våken og får taklet ballen ut til hjørnespark. Det slås via en Kåffa-spiller til nytt hjørnespark. Det er godt slått og Start er nære ved å ta en tidlig ledelse, men headingen går like over målet til Viken.

Neste sjanse faller også til bortelaget. De spiller seg fint gjennom på sin høyreside og kommer seg nok en gang inn i vår 16-meter. Nok en gang sklir Aaron for å blokkere skudd, denne gang lander kula i armene til keeper Viken.

Vår tur

Så er det vår tur til å spille fin angrepsfotball. Mo finner Remi i mellomrom som hælsparker ballen til Simen Hestnes. Simen drar av en mann før han forsøker skuddfoten rett utenfor boksen. Dessverre klarer en Start forsvarer å blokkere skuddet.

Neste sjanse er også vår. Moussa står feilvendt ved dødlinja til Start, men finner Dodou i god posisjon. Backen legger inn foran boks hvor Håkon Hoseth stiger høyest til værs. Headingen går dessverre en meter over mål.

Sjanser begge veier

Kampen svinger frem og tilbake nå! Start med nok en stor sjanse. Vi klarerer for svakt fra egen boks og Cresswell på Start tester skuddfoten på volley. Ballen sniker seg mot krysset, men heldigvis går ballen like over vårt mål.

Så er vi fryktelig nære! Vito Wormgoor header ballen forbi egen keeper, som er på vei ut for å plukke nettopp ballen. Remi er noen få centimetere unna å få ballen på blank kasse, men en lang tå fra en Start forsvarer forhindrer dette. Vi får hjørnespark i stedet.

Etter 20 minutter kombinerer Hoseth og Rasch fint, og Hoseth får god tid til å prikke et innlegg. Innlegget går mot Remi foran mål men keeper kommer seg ut og holder ballen.

Etter 27 minutter får spillerne en velfortjent drikkepause. Det har vært bra intensitet så langt!

Etter vannpausen tar vi styringen. Vi skaper noen brukbare sjanser, men ikke nok til å teste motstanderens keeper.

0-1

Så tar Start ledelsen etter 35 minutter. De svinger en corner inn like foran femmeteren til Viken. Etter litt frem og tilbake får Grundetjern styrt ballen i mål. 0-1.

Etter Start sin scoring har vi flere fine angrep som ender med innlegg. Innleggene resulterer dessverre ikke i noen store målsjanser så langt.

Vi går til pause på stillingen 0-1.

I pausen gjør vi et dobbelt bytte! Petter Nosa Dahl og Filip Delaveris kommer inn. Ut går Remi Svindland og Tore Sørås.

Noen minutter inn i 2. omgang kombinerer vi fint på vår venstreside. Simen Hestnes får tid ved dødlinjen i motstanderens boks, men hans forsøk på å finne en medspiller foran mål ender i klypene til Start-keeperen.

Så får bortelaget en eventyrlig sjanse til å kontre etter vår corner. Ballen spilles i bakrom hvor Start sine angrepsspillere kommer 2v2. Heldigvis tar Nosa et dypt returløp og får blokkert et farlig skudd i siste stund.

Bortelaget er farlig fremme på nok en dødball. Wormgoor stusser ballen videre hvor en annen mann i gul trøye header ballen i nettet på utsiden av vårt mål.

Så får Aaron rødt kort. Den så ikke riktig ut fra vår posisjon. Aaron skal klarere ball som bakerste mann, drøye 20 meter utenfor eget mål. Han ser ut til å sparke ballen opp i hodet til motstanderens spiller, men dommer ser at han sparker motstanders spiller direkte i hodet. Jørgen Isnes er ikke enig i situasjonen og pådrar seg også rødt kort. Vi er altså nede til ti mann.

Etter 67 minutter får vi vår største sjanse så langt i kampen! Robin skyter fra distanse, via et start ben. Ballen har god retning men motstandernes keeper redder mesterlig.

Etter corneren ender Nosa med ball, han curler den pent mot mål, men keeper har god kontroll på forsøket og får vippet ballen over. Ny corner.

Mye temperatur her ute nå! Mo krasjer i motstanders keeper og får gult kort. I etterkant dytter Wormgoor en av våre spillere overende. Starts kaptein har et gult fra før og er nok heldig når han slipper sitt andre gule.

Nytt bytte fra oss, Håkon Stavrum skal inn, ut kommer Moussa Njie.

Rett etter byttet får Mo fyrt av et skudd etter et godt slått frispark. Skuddet er dessverre for svakt og keeper redder.

Nok et bytte fra oss! Keivan kommer inn, Hoseth ut.

Nydelig dribleraid fra Stavrum ender med frispark til oss. Kan vi få til en sluttspurt?

Nytt frispark etter fint forarbeid av Simen Hestnes. Robin gjør seg klar til å skyte fra drøye 20 meters hold. Ballen treffer tverliggeren. Det var nære! Det er spilt 87 minutter nå!

Nok en stor sjanse for oss! Keivan legger et innlegg i farlig område men en lang Start-fot får klarert til corner.

Så kommer Start på en farlig kontring. Kun heroisk blokkering av Mo avverger 0-2.

Start med nok en mulighet til 0-2, denne gangen er det Viken som redder oss.

Og der er kampen over, det ble litt av en kamp! Dessverre går alle poengene til gjestene i kveld.