Stafford tilbake

Denne gangen som stopper. - Jeg har blitt en ordentlig Kåffa-gutt i hjertet, sier Staff.

22-åringen, som spilte aldersbestemt fotball for Sprint/Jeløy, kom fra Skeid til KFUM før 2018-sesongen. Før årets sesong gikk "Staff" til Skjetten.

Nå er han tilbake i KFUM. Stafford studerer på Norges idrettshøgskole og har praksisplass i KFUM og på akademiet denne høsten. Samtidig er han tilbake på trening med a-laget.

Sist han kom til klubben var det som spiss. Nå har han trukket seg tilbake på banen.

- Erik hadde et sterkt ønske om å komme tilbake og komme inn å trene på lik linje som resten av gjengen. Han kommer på amatørkontrakt og skal dermed bidra på vårt 2. lag nå i høst. Vi håper vi kan være med å utvikle stopperspillet hans videre. For det er nettopp det Staff har spilt i Skjetten i våres og sommer, sier Jørgen Isnes.

Vi er glad for å ha trivelige Staff tilbake i gangene i KFUM-hallen. Og selv er han veldig glad for å gjøre comeback i rødt og hvitt.

- Jeg har blitt en ordentlig Kåffa-gutt i hjertet, og er veldig glad for å kunne komme tilbake i en spennende tid for meg. Jeg har fått muligheten til å krige for Kåffa, og har tro på at jeg kan utvikle meg enda mer som stopper med dette laget og Jørgen, Daniel og Lübeck, sier Stafford.

Annonse fra Obos-ligaen: