Stabæk utlikner to ganger for å sikre poengdeling på Nadderud.

Det ble virkelig et målrikt oppgjør!

Stabæk - KFUM (0-1) 2-2

Det er 2. plass mot 5. plass på tabellen som møtes i den 15. serierunden i OBOS-ligaen i dag. Med Jørgen Isnes på tribunen entrer gutta Nadderud Stadion i jakten på nye poeng.

Hjemmelaget tar avspark og triller ball det første minuttet.

Stabæk får en enorm mulighet etter 5 minutter! Et innlegg slås på bakre og finner en av hjemmelagets angripere. Han ser ut til å kunne bredside ballen inn i et åpent mål men ut av ingenting dukker Viken opp. Kjemperedning av vår keeper!

Etter 9 minutter får vi for første gang i kampen kommet oss inn på motstanderens banehalvdel. Først er det en god prestasjon av Remi som bryter et av Stabæks angrep. Deretter forer han Nosa i bakrom som i en løpsduell får med seg en corner. Corneren stusses av Nosa, over hele feltet, og ut til fem-meter.

Ny corner får vi etter at Hoseth slår et godt innlegg. Stavrum vinner ikke duellen mot Simen Wangberg men hjørnespark får vi.

Farlige i bakrom

Neste sjanse faller til oss! Remi får masse plass etter at han blir spilt flott gjennom av Jørgen Hammer. Han finner Nosa i bakrom, som klarer å pirke ballen forbi hjemmelagets keeper før han faller overende. Bortesupporterne roper på straffe men dommer er uenig.

Det er i bakrom vi skaper våre sjanser! Nok en gang blir Nosa spilt fint inn i bakrom. Deretter gir han ballen til Stavrum i fin skuddposisjon like utenfor 16-meteren. Å skyte gjør Stavrum men ballen går like utenfor. Fine tendenser fra oss nå!

Flekka skadd

Så får vi et syn vi ikke ville se, Flekka må ut med skade. La oss håpe den ikke er langvarig! 

Keivan byttes inn. Dette betyr at Keivan går ut på venstreback, Hoseth flyttes over til høyre, og Dodou tar Flekka sin rolle som midtstopper.

Etter 25 minutter kommer hjemmelaget til en gigantisk sjanse! Et innlegg legges 45 grader inn i boksen, der er Gift Orban alene men avslutningen treffer stolpen bak Viken.

Nok en gang treffer Stabæk stolpen bak Viken. Vi klarerer en corner ut i returrom hvor Krogstad får lade børsa. På hel volley får han et nydelig treff, men ballen treffer som sagt stolpen. Hjemmelaget har hatt noen store sjanser nå!

Keivan sin første scoring

Så tar vi ledelsen! Keivan måker til på halv volley ved hjørnet av hjemmelagets 16-meter. Ballen legges nydelig ned i motsatt hjørne! 0-1! Det er hans første mål for klubben!

Det står 0-1 til pause!

Fire minutter ut i omgangen reduserer Stabæk. Etter en corner vinner hjemmelaget flere dueller i vår boks. Dette fører til at Gift Orban utlikner med hodet. 1-1.

Så får vi straffe etter 55 minutter! Delaveris går i bakken etter et innlegg og dommer peker på straffemerket. Straffen tar Delaveris selv. Han skyter hardt ned i hjørnet, keeper er på ball men han får ikke hindret den i å havne i nettet. 1-2!

Nok en gang vinner hjemmelaget duellen i vår boks. Fra en corner header Wangberg ballen over vårt mål. 

Ny sjanse!

Så får vi en enorm mulighet til å kontre inn 1-3! Nosa drar seg nydelig forbi to spillere og er 2v1. Han forsøker å finne Delaveris som er alene foran mål, men pasningen er svak. 

Dobbeltbytte for oss. Tore og Nunez inn for Hammer og Nosa. Tore ned som midtstopper. Nunez opp som spiss.

Ny kjemperedning av Viken! Det fyres av fra kort hold, men vår sisteskanse får slutt ut til corner.

Etter 69 minutter utlikner hjemmelaget nok en gang. Et innlegg blir aldri skikkelig klarert og ballen ender på bakerste stolpe hvor Edvardsen får heade ballen i nota fra kort hold. 2-2.

Etter fint forarbeid av Stavrum får Nunez ball i boks. Dessverre må han avslutte i ubalanse og ballen går en meter til side for mål.

Ny avslutning av Nunez, denne er bedre! Han lader slegga fra like utenfor 16-meteren og treffer krysstanga! Det var nære!

Kampen svinger begge veier

Etter 75 minutter spilt svinger kampen begge veier. Her kan alt skje!

81 minutter er spilt, hjemmelaget kommer stadig nærmere scoring. Vi sliter med å beholde ball de få gangene vi får kjenne på den. 

Moussa Njie skal inn etter 84 minutter. Målscorer Filip Delaveris går ut.

I det vi passerer 90 minutter får vi en stor mulighet! Robin Rasch får avslutte fra 16 meter men keeper Sandberg har god kontroll på skuddet.

Det er lagt til 5 minutter!

Nok en kamp med mye drama! Det florerte med sjanser og fire mål ble scoret. Begge lag virker noe misfornøyd med å kun få med et poeng.

Neste kamp er mot Ranheim hjemme på Ekeberg!

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: