Spennende midtstopper klar for KFUM

Midtstoppertalentet William Silfver-Ramage kunne velge og vrake blant flere av Oslos beste klubber. Nå er han klar for spill i rødt og hvitt.

16-åringen kommer til Ekeberg fra Vålerenga hvor han har tilbragt de siste årene i VIFs ungdomsavdeling.

Midtstopperen blir først og fremst en del av G19-troppen, men har allerede fått smake på OBOS-liga nivå etter et par økter med A-laget. Der viste han seg frem på en meget positiv måte og det er mye som tyder på at Kåffa har sikret seg en spiller som det skal bli spennende å følge i årene som kommer.

At Ramage velger KFUM for å fortsette utviklingen sin er et tydelig tegn på at klubben har blitt en av landets mest attraktive klubber for unge talenter. 

- Vi syntes det er meget gledelig at William har valgt KFUM, forteller en svært fornøyd juniortrener Anders Lübeck. 

- Først og fremst fordi han er et av landets største midstoppertalenter i sin årsklasse og en spiller vi har fulgt med på og ønsket oss. Men også fordi vi vet han hadde flere tilbud fra mange av klubbene vi konkurrerer med og valgte KFUM, forteller Lübeck.

Unggutten som opprinnelig er fra Skedsmo har vært høyaktuell for u-landslag i Norge. Men med svensk mor har også söta bror stukket hånden sin ned i godteskuffen og forsynt seg. 

Ramage var i november på sin første samling hos våre naboer. Så gjenstår det å se hvilken side av grensa han til slutt eventuelt skulle havne på i landslagsammenheng. 

Det som er sikkert er at årets første signering for juniorlaget bekrefter at det er mye spennende på gang i utviklingsavdelingen. 

- Pågangen er enorm fra både spillere og agenter, også på juniornivå, bekrefter Lübeck.

Og varsler at det trolig vil bli flere spillere inn portene. 

- Med William inn er vi veldig fornøyd med stoppersituasjonen der vi har mistet en del rutine og kvalitet.

 I tillegg er vi meget godt forspent på midtbanen hvor det er knallhard konkurranse om plassene og mye kvalitet. Så er vi nødt til å forsterke oss med en eller to offensive spillere.

En del poengspillere skal erstattes og vi skal konkurrere ett nivå opp med både junior og rekruttlag, så vi leter etter noen få kvalitetsspillere som kan komplementere de mange spennende ungguttene vi allerede har i klubben, forteller Lübeck.

Vi gleder oss til å følge William og resten av KFUMs unge talenter gjennom en spennende vinter og en forhåpentligvis morsom sesong! 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: