Solid gjennomkjøring mot Bærum

Vant 4-0. - Veldig fornøyd med gjennomføringen.

TRENINGSKAMP: KFUM-Bærum 4-0 (1-0). A-laget er i gang igjen etter en kort ferie. I dag fikk laget en god gjennomkjøring da PostNord-laget Bærum kom på besøk på KFUM Arena.

Kåffa vant til slutt 4-0 i en kamp der vi stilte to ulike ellevere i de to omgangene.

Moses viste at målformen er intakt ved å score før pause. I siste 45 puttet Basit to og Lars ett.

Forskjell på lagene

Divisjonsforskjellen viste seg fra første minutt av kampen. Og mange av Kåffa-gutta så skarpe ut.

Anført av en sommerfrisk Sortevik skapte vi tidlig et par sjanser, uten at det ble uttelling.

1-0 kom etter at en god Robin vant ballen, spilte med Stian før ballen gikk ut til Vedvik. Han slo ballen inn foran mål som endte med Moses-scoring.

Til tross for flere gode muligheter ble det med denne ene før pause.

22 nye og spillesugne Kåffa-bein entret banen etter pause. Og allerede etter fem minutter doblet Basit ledelsen. Han kriget til seg ballen og satte læret vakkert i hjørnet.

Så skjedde det mye på kort tid. Dagens vakreste angrep endte i 3-0. Det startet med en god igangsetting fra Knut og sluttet med nok en god Basit-scoring.

4-0 kom ikke lenge etterpå. Lars ble spilt nydelig gjennom, rundet keeper og satte inn nr. 4.

- Jeg er veldig fornøyd med gjennomføringen. Inngangen til kamp var at vi ønsket å komme i kampmodus med flere spillere. Vi snakket om profesjonalitet til denne kampen, og at man skulle ta seg ut den omgangen de spilte. Vi ønsket å være gode på gjenvinning og være mer iherdig i forsvarsjobben jobb individuelt, som f.eks. blokke skudd, innlegg og pasninger, sier Isnes.

Aalesund neste

Neste helg skal det spilles om poeng igjen. KFUM får en tøff oppstart igjen når serieleder Aalesund kommer til Ekeberg.

Dagens kamp viste at det er god grunn til å glede seg til den toppkampen, selv om Aalesund selvsagt skal holde et annet nivå enn Bærum.

- Det er mange som har meldt seg på i kampen om tropplass og i 11`eren. Noen av målene i dag er av høy klasse. I tillegg produserer vi veldig mange målsjanser, og slipper til noen få til Bærum, sier Isnes.

LAGENE:

1. omg: Simon, Marius, Aalmen, Hammer, Brix, Robin, Tore, Sortevik, Yannis, Moses, Vedvik.

2. omg: Knut, Tobias, Aalmen, Emmanuel, Dodou, Robin, Øby, Daniel, Lars, Basit, Juba.