- Smakte utrolig godt

Lars hadde en drømmestart på 2019-sesongen. Nå tror han også på en drømmeavslutning.

Tidligere uka var Lars Olden Larsen på Norsk Toppfotballs liste over nominerte i kategorien "årets gjennombrudd i OBOS-ligaen".

Denne nomineringen kom ikke minst som følge av den ville starten på sesongen der Olden puttet i kamp etter kamp og kronet det hele med debut for Norge U21 og scoring der.

På tampen av sesongen har Lars igjen funnet veien til nettmaskene, og i går var han mannen som punkterte det hele da han fikk servert på straffemerket av kantkollega Yannis.

- Det er alltid gøy å skåre mål. Det er tross alt verdens beste følelse. Målet er et resultatet av god kjemi, og Robin og Yannis skal ha mye av æren der, sier Lars.

Han startet ute på høyrekanten og avsluttet til venstre der målet kom fra.

- Det var en jevn match. Vi har våre perioder, men det har KIL også. Samtidig hadde jeg en enorm tro på seier i går, og det smakte så godt!

Han har tidligere hatt Intility som hjemmearena da han spilte på VIF2. I går digget han følelsen av å spille på "hjemmebane" - med Kåffa - på Intility.

- Det var fantastisk gøy å få spille foran en hel langside med Kåffa-folk og små og store profeter. Mer av det!

Nå er Lars og gutta i gang med å restituere for å være maksimalt forberedt på det som skjer på Sør Arena kommende søndag. Han ser lyst på det som skal skje i Kristiansand på på det som er 1. søndag i advent.

- Nå må vi nullstille og resitituere godt. Så skal vi stå klare på søndag. På våre beste dager, som jeg tror kommer på søndag, kan vi slå hvilket som helst lag, sier Lars.

Og i en by som er kjent for Kaptein Sabeltann, lener unge Lars seg på sin egen kaptein:

- Når captain Sortevik har troa, har vi andre det også. Ikke tenk på det...

Se denne deilige bildeserien - der kampen mot KIL punkteres. Takk til fotograf Thomas Bjørnflaten i Nyebilder for flotte bilder.

Annonse fra Obos-ligaen: