- Smakte rett og slett fantastisk

Men ikke alt gikk etter planen for tomålsscorer Lars mot Nest-Sotra.

Vi rakk å spille over 300 minutter av årets OBOS-liga før KFUM fikk skutt den første ballen i nota. Da den endelig kom, var den signert en fjorårshit i KFUM-laget: Lars Olden Larsen.

Før det var kun headingen fra Moses mot Start notert i målprotokollen for året.

Med scoringen like før pause og oppfølgeren rett etter hvilen var plutselig LOL vår toppscorer for året. En dobbel dose Lars holdt til vår første seier i OBOS-ligaen på KFUM Arena siden vi slo Bryne der tidlig i august 2016!

- Det smakte rett og slett fantastisk, ikke minst etter at vi har fått noen sure poengtap i starten av sesongen, sier Lars.

Han gjorde det til en vane å score viktige mål gjennom høsten i fjor. Grunnet skader på forsvarsspillere startet han årets sesong på backplass. Lars gjorde sine saker bra der, men nå er han flyttet framover i banen igjen. Akkurat det var ingen KFUM-kamerater lei seg for i går.

- På det første målet så er jeg der jeg skal være som kant, inne foran mål, etter en knallhard heading fra Basit som keeper må gi retur på. Når det gjelder 2-0-målet, må jeg dele broderlig med "capitano" som spiller meg vakkert gjennom alene med keeper, sier Lars ydmykt.

Joda, det ble lekkert servert fra Stian, men det var langt fra ferdigscoret da Lars kom i stor fart mot Nest-Sotra-keeperen.

Denne seieren gir selvsagt en god følelse som det kan bygges videre på.

— Lars Olden Larsen
Gjestene reduserte, men KFUM klarte å stå imot da de grønnkledde presset på mot slutten.

- Denne seieren gir selvsagt en god følelse som det kan bygges videre på. I denne ligaen lever alle kamper sitt eget liv. Vi må bare legge ned like mange meter som i dag, fra start til slutt. For spillemessig kan vi være på høyde med de fleste, mener Olden Larsen.

Selv om mye gikk etter planen for Lars og co. i dag, var det ikke alt som satt som det skulle. Den observante tilskuer fikk med seg at jubel endte med smerte for lagkamerat Kristian Brix etter den forløsende 1-0-scoringen.

- Hva skjedde, Lars?

- Hehe. Vi kan vel kalle det et resultat av en svakt innøvd feiring, sier Lars om episoden der han klapset til Kåffas gode venstreback i sin begeistring etter nettkjenningen.

Så mens Lars jublet seg ferdig, måtte Brix ta telling før han ristet det av seg og fortsatte kampen med stil.

Og på en dag som den i går, så er Lars tilgitt alt.

Bildet under: Tore tar seg av Brix, mens Lars fortsetter sin målfeiring. Foto: Guttorm Lende

0N7A8297

 

Annonse fra Obos-ligaen: