Slik kjøper du billetter til FFK-kampen

På grunn av covid-situasjonen blir det ingen organisert transport til Fredrikstad mandag. Vi oppfordrer likevel alle Kåffa-folk til å ta turen!

Mandag venter en ny stor anledning for KFUM Oslo. Gutta reiser sørover for å møte Fredrikstad i kampen om videre avansement i kvalifiseringen til Eliteserien.

Covid-smitten er stadig økende, og på grunn av de siste dagers nasjonale tiltak og anbefalinger, ønsker ikke klubben å sette opp felles busstransport til kampen. Vi ønsker imidlertid alle i Kåffa-familien varmt velkommen til å bidra fra tribuneplass. Alle over 12 år anbefales å bruke munnbind på vei inn og ut av stadion, og i situasjoner med trengsel.

- Vi ønsker oss så mange som mulig fra Kåffa-familien på tribunen, selvsagt med etterlevelse av de smittevernsreglene som gjelder. Vi hadde en kjempeopplevelse mot Fredrikstad i 2018 da vi slo dem i kvaliken til Obos-ligaen. Jeg har troa på at vi kan skape nye Kåffa-minner for livet på mandag, sa trener Jørgen Isnes etter seieren mot Sogndal onsdag.

Billetter kjøper du her!

Kampen spilles på Fredrikstad stadion mandag 6. desember klokka 18. Kåffa-supportere kjøper billett på felt R.

Annonse fra Obos-ligaen: