Skader stopper Simen

Vedvik gir seg på a-laget.

Simen Vedvik har besluttet å legge fotballskoene på hylla, - eller i alle fall å gi de en god pause. 22-åringen kom til KFUM fra Follo i 2017, men har dessverre vært mye plaget med skader.

I stedet for å gå inn i en hektisk 2020-sesong med nok en skadeplaget «pre-season» bak seg, har Simen funnet det mest fornuftig å gi seg i KFUM.

- Jeg har hatt en fin tid i KFUM, til tross for problemene. For lagets del har de siste årene vært fantastiske, og det er gøy å ha vært en del av det. Det har vært tre innholdsrike år, og jeg sitter igjen med mange gode erfaringer, sier Simen og fortsetter med en porsjon galgenhumor:

- Det er selvfølgelig aldri et godt tegn å bli bestekompis med fysioterapeuten, men heldigvis er det kun gode folk oppe på Ekeberg, det har gjort tiden mye bedre. Jeg er takknemlig for den gode spillergruppa jeg har vært i, som har løftet hverandre, både på og utenfor banen.

På sitt beste har Simen vist hvilket aktivum han er på dette nivået med raske og kraftfulle driv, som kant eller back. Han la ned masse jobb for å komme tilbake i spill i OBOS-ligaen 2019, og klarte det på imponerende vis. Han hadde for eksempel gode bidrag i storseieren mot Ull/Kisa og i cupkampen mot Odd Grenland. Akkurat det «comebacket» ble også Simens beste minne fra tida i Kåffa-drakta.

- Av høydepunkter er cupkampene mot eliteserielagene helt der oppe, men for meg ble det et høydepunkt å komme seg tilbake fjor, og spille kamper i OBOS-ligaen, sier spilleren som noterte seg for sju kamper i OBOS-ligaen, pluss kvartfinalen i cupen.

Trener Jørgen Isnes forstår godt avgjørelsen som nå er tatt, selv om han gjerne skulle ha sett mer av turboutgaven av Vedvik nedover langs kanten.

- Simen er en strålende fyr og en meget god fotballspiller som fort kunne tatt dette nivået uten skader. Dessverre har treningshverdagen ikke passet helt inn på hans kropp. Men her er ingen bruer brent, og jeg håper virkelig at Simen kan komme seg tilbake igjen, sier Isnes.

Vi takker Simen for innsatsen i KFUM-drakt!

Annonse fra Obos-ligaen: