Siste test før ligastarten

- Håper å stå enda bedre i denne kampen enn mot Grorud, sier Isnes.

Om én uke starter OBOS-ligaen. KFUM åpner borte mot Jerv 15. mai.

Lørdag gjennomføres den siste testen med bortekamp mot divisjonskollega Strømmen. Etter å ha fått gode defensive svar i den første treningskampen mot Ull/Kisa, ble det gode offensive svar da laget møtte Grorud forrige helg.

- Vi er ute etter å forsterke det som var bra mot Grorud. I den kampen traff vi godt i posisjoneringen offensivt med mange gode bilder på fremoverrettet spill, og folk i og rundt boks. Det gjorde det enklere for oss i gjenvinningen og det høye presset, samtidig som vi var ganske solide i det lave. Den variasjonen er viktig for oss. Jeg håper at vi står enda bedre i denne kampen, og har lengre gode perioder, sier trener Isnes.

På Strømmen lørdag vil han sjekke ut litt konstellasjoner og relasjoner i gruppa, og selv om det handler om å få på plass elleveren som skal ut å kjempe om årets første poeng i Grimstad, er det viktig å få i gang flere spillere.

- Vi skal ha tre kamper på en uke når vi starter opp, så det blir viktig å få i gang de som er tilbake.

To mann er nye inn i troppen denne helgen: Jørgen Hammer og Jesper Taaje. Førstnevnte har brukt tid på å trene seg opp etter skade, mens Taaje kan få sine første minutter i KFUM-trøya.

- Sist fikk vi i gang Sortevik, Philip, Tore og Lindqvist, og de vil få verdifulle minutter i denne kampen også. Det er kamp om flere posisjoner og det er for tidlig å si hva som blir en ellever mot Jerv, understreker Isnes.

Og selv om det ikke deles ut poeng denne helgen, tar han gjerne turen til Grimstad uten å ha tapt i en kort kampoppkjøring.

- Vi går inn i disse kampene før seriestart med sikte på å danne en god vinnerkultur. Det kan gi selvtillit. Samtidig vet vi veldig godt at resultatene i disse kampene svinger, og at det er annerledes når det skal spilles om poeng.

sesongkort21


Kåffas første fem

  • 15. mai: Jerv-KFUM

  • 19. mai: KFUM-Hamkam

  • 23. mai: Aalesund-KFUM

  • 31. mai: KFUM-Ull/Kisa

  • 12. juni: Grorud-KFUM



 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter