- Selvfølgelig ble det Kåffa

Dodou signert for to nye år.

En ny viktig brikke på plass for 2019-sesongen: I går kveld signerte Dodou Gaye for to nye år i KFUM-kameratene.

- Jeg har blitt glad i Kåffa. Det er ingen annen klubb i OBOS-ligaen jeg kan tenke meg å spille for, så selvfølgelig ble det Kåffa, sier Dodou.

Dodou har vært KFUMs mest brukte spiller de siste sesongene. På tre sesonger har han samlet 96 kamper i KFUM-trøya. Gjennom godt spill på KFUM-backen har han spilt seg aktuell for Gambias landslag og fikk sin debut der i 2019.

24-åringen, med klubbrekka Holmlia, VIF, Follo og Lørenskog på sin fotball-CV, har god tro på at han skal være med på å gi KFUM et nytt løft i 2020.

- Vi har hatt et år i OBOS-ligaen nå. Vi gjorde en god sesong, men jeg tror vi kan spille enda bedre med den erfaringen vi har fått. Jeg gleder meg veldig til neste sesong.

Jeg tror vi kan spille enda bedre med den erfaringen vi har fått.

— Dodou

Signeringen gleder selvfølgelig trener Isnes, men også unge KFUM-jenter og -gutter jubler over at Dodou er med videre. Backen har nemlig blitt en favoritt blant mange av barna på akademiet.

- Vi er veldig glad for å ha med Dosou to år til. Han bringer kontinuitet, men han er også en meget god stabilitet. Jeg synes ikke minst avslutningen på sesongen var veldig god i år. Han hadde en trøblete vinter, men jeg håper å ha han med i preseason i 2020. Da blir han skummel. I tillegg er Dodou elsket av ungene i klubben, understreker Isnes.

Annonse fra Obos-ligaen: