Seieren røk i siste sekund

Robin ga oss 2-1 rett over 90 minutter, men fire minutter inn i overtiden utliknet Start.

KFUM-START 2-2 (1-0). Det var to lag med stor seierslyst som entret KFUM Arena i ettermiddag. En Kåffa-gjeng som lengtet etter årets første trepoenger og et opprykksjagende Start-lag med et ønske om å koble seg på øvre halvdel av tabellen.

KFUM-sjef Moesgaard gjorde tre endringer på elleveren som startet mot Åsane sist. Moussa, Sverre og Dodou ut. Inn: Remi, Obi og Hoseth.

Det var de gule som var friskest fra start og trykket de røde og hvite bakover i banen uten at det ble de helt store sjansene.

KFUM ristet av seg åpningspresset og etter 25 minutters var det tid for Kåffa-jubel.

Vi vant ballen høyt i banen og Remi takket for muligheten han ble servert litt utenfor sekstenmeteren. Han strammet vrista og klemte læret nede i kroken bak Start-keeperen.

I siste del av omgangen fikk KFUM flere skuddsjanser som kunne gitt mer uttelling, men de gule ofret seg i boksen.

Start slo tilbake
Den andre omgangen startet ikke helt ulikt den første. Med et aggressivt Start-lag. Og denne gangen fikk gjestene også uttelling da Skogvold fikk stilt inn siktet og trillet ballen inn i det samme hjørnet som Remi fikk gevinst i den første omgangen.

Dermed var lagene like langt. Et uavgjort-resultat som strengt tatt ingen av lagene var særlig fornøyd med.

Omtrent 20 minutter før slutt fikk begge lagene mulighet til å komme seg i føringen. Først spilte KFUM seg fint fram i trange rom, men avslutningen fra Simen fra skrått hold ble stoppet av en god benparade av Start-keeperen.

Like etterpå måtte vår sisteskanse på jobb. Målscorer Skogvold ble spilt gjennom, men denne gangen sto Emil i veien med en benparade.

Overtidsdrama
Så skulle det skje mye etter at kampen egentlig var slutt.

For like over 90 minutter satte Robin Rasch et frispark i mål og da så det ut som om det skulle bli en kjærkommen seier.

Men idet vi nærmet oss slutten av de tillagte minutter så skulle igjen Skogvold stå bak en utlikning.

Med mye KFUM-folk foran seg fikk han lurt ballen inn forbi Emil i buret.

Dermed måtte vi igjen ta til takke med ett poeng, og årets første seier i OBOS-ligaen lar vente på seg.

Heldigvis er det nye sjanser allerede til helgen, i Mjøndalen.

Annonse fra Obos-ligaen: