Seieren glapp på tampen

David nikket oss i ledelsen, men like før slutt glapp to poeng ut av hendene våre.

KFUM-SANDNES ULF 1-1 (0-0). Det var tid for 15. runde i OBOS-ligaen og Sandnes Ulf var siste motstander før runding halvveis i årets serie.

Rammen rundt kampen var igjen perfekt rundt nye KFUM Arena. Med sensommersol og godt med KFUM-kamerater rundt det nye dekket.

Det var imidlertid særdeles lite å juble for i kampens første 45 minutter. Det var knapt en målsjanse å skrive hjem om, verken for de som hadde tatt turen fra Sandnes eller de som bor rundt Ekebergsletta. Det aller meste foregikk fra boks til boks og veldig lite i de to boksene.

Heldig hjemmelag
Etter pause skulle det i alle fall skje litt mer. Og innledningsvis var det definitivt foran KFUM-keeper Emil det skjedde mest. KFUM var heldig som slapp unna baklengs i åpningskvarteret av den andre omgangen.

Men - enten gikk avslutningen fra de lyseblå til side for mål, i stanga, på keeper eller i en KFUM-blokk.

For å endre kampbildet ble det gjort bytter fra KFUM-benken. Bilal kom inn for Nunez, Tavakoi inn for Alagie, Philip for Tore og Remi for Flekka. Keivan byttet side fra høyre til venstre da Flekka gikk ut og Lindquist ble trukket ned fra kant til back.

Og endringene skulle vise seg å gi resultater. Fem minutter etter sin inntreden viste Tavakoli hvorfor han har lagd seg et navn som målscorer. For Keivan er innsvingere både med venstre og høyre en signaturhandling på fotballbanen.

David-scoring
Over på venstresiden fikk han all den tida han trengte for å prikke hodet til Tavakoli 20 minutter før slutt. Målsniken satte akkurat nok skalle på læret til å styre ballen inn i lengste hjørne. Årets første i OBOS-ligaen for vår nummer 9.

I minuttene som fulgte så det gradvis ut som om alle poengene var på vei ned i baklomma til Isnes, i så fall en heldig førstegevinst denne kvelden.

Og med litt mer presisjon i overganger kunne vi kanskje dyttet inn mål nummer to, men så kom det dessverre andre veien.

Sandnes kom seg for lett gjennom på venstresiden før ballen havnet hos en Sandnes-spiller i feltet. Et hardt skudd fra skrått hold, og returen fra keeper rett i beina på en spiller i "feil" drakt - og dermed fikk gjestene sin utlikning da matchuret tikket mot 89 minutter.

Det var slett ikke noe å si på poengdelingen, selv om det hadde smakt så utrolig godt med tre poeng. Neste mulighet kommer mot Ull/Kisa om seks dager.