- Seier på en dårlig dag

Troudart scoret vinnermålet mot Strømmen. - Men jeg var sinna etter kampen, melder Isnes.

KFUM-STRØMMEN 1-0 (0-0). Ny treningskamp for a-laget i dag. Mot OBOS-rival Strømmen.

Etter en flott treningsuke i Spania, håpet trener Isnes på et godt punktum før de setter seg på flyet hjem i morgen tidlig. Han fikk ikke ønsket sitt helt oppfylt.

For i en time var det en kamp nesten uten sjanser. Da kom øyeblikket som endret kampen, både på godt og vondt: Daniel Fredheim Holm viste at hans presise fot fortsatt holder god klasse. Han slo dødballen som stopper Troudart løp i mål.

Heldige på slutten
Men i stedet for å ta kontroll på matchen etter ledermålet, inviterte KFUM-laget motstanderen inn i kampen en rekke ganger. 

- Vi klarer å slippe de til fire store etter at vi scorer. Fram til det var det en tett og jevn kamp, men fra dette tidspunktet synes jeg vi håndterer ledelsen på en ekstremt dårlig måte, sier Isnes og fortsetter:

- I dag blomstrer vi verken defensivt eller offensivt, men vi vinner på en dårlig dag. Jeg blir selvfølgelig skuffet over helt elementære ting vi har gått igjennom, og som ikke fungerer i dag. Jeg var sinna etter kampen på grunn av håndteringen de siste 20. Like mye på meg selv.

Det svinger fortsatt i prestasjonene, men det skal vi få stabilisert.

— Jørgen Isnes
Det var mange av spillerne som ikke kom opp på det nivået som kreves når alvoret starter 5. april. Prøvespiller Magnus Lenes som sto i mål, er blant dem som får godkjent av treneren.

- Lenes stod i veien for det som kom. Det var bra. Ellers var det mange som var unna det vi forventer.

Rekke uten tap
Likevel, etter uavgjort og tap i årets to første kampene, er det nå blitt en bra rekke uten tap.

- 2-3-1 på de seks første treningskampene får være greit. Det svinger fortsatt i prestasjonene, men det skal vi få stabilisert.

Med dagens treningskamp er laget over halvveis i årets vinterkampprogram. Neste helg er det Eliteserie-laget Sandefjord som står for tur. Da er det mulighet til å se gutta gjemme på Ekeberg igjen. Videre blir det Kjelsås, Tromsø, Vålerenga før vi møter Strømmen igjen i generalprøven til OBOS-ligaen 2020.

I morgen tidlig reiser a-laget hjem fra gode dager i Spania. Oppholdet i Marbella har gitt bra med trening og på hjemveien dytter de i tillegg to gode kampopplevelser i bagasjen, med 2-2 mot HamKam og 1-0 mot Strømmen.

Dagens startlag: Lenes, Dodou, Troudart, Gueye, Dah, Fredheim Holm, Svindland, Kastrati, Sortevik, J. Moula, Basit.

Her er resten av treningskampprogrammet:
Lørdag 7. mars, kl.12.00: KFUM - Sandefjord, KFUM Arena
Tirsdag 10. mars, kl. 19.00: KFUM - Kjelsås, KFUM Arena
Lørdag 14. mars, kl. 14.00: KFUM - Tromsø,  KFUM Arena
Fredag 20. mars, kl. 15.00: Vålerenga - KFUM, Intility
Søndag 29. mars, kl. 18.00: Strømmen - KFUM, Strømmen stadion

Vinterens kamper

  • Ull/Kisa-KFUM 1-1

  • KFUM-FFK 0-2

  • Sarpsborg-KFUM 1-1

  • KFUM-Notodden 2-1

  • KFUM-HamKam 2-2

  • KFUM-Strømmen 1-0

 

Annonse fra Obos-ligaen: