- Sånne kamper må nytes

Isnes før kvalikoppgjøret onsdag.

Onsdag starter for alvor nedtellingen til jul. Jørgen Isnes håper han kan åpne fire luker før han kan få julegaven som står øverst på ønskelista inn mot denne jula: Eliteserien 2022.

Luke 1: Sogndal på Intility kl. 18.00.
Luke 2: Fredrikstad borte 6. desember kl. 18.00.
Luke 3: Jerv borte 12. desember kl. 15.00.
Luke 4: 15. desember kl. 19.00, mot laget som ender på 14. plass i Eliteserien.

Men – KFUM-treneren vet som alle barn som har store forventninger i adventstida, at det kun kan åpnes én luke om gangen.

- Vi gleder oss. Jeg må si det er mye energi, glede og overskudd i gjengen. Det er gledelig. Når det nå inviteres til gratis inngang, må vi by på vårt aller ypperste. Men det skal gjøres med kløkt, understreker Isnes.

Det er ingenting å si på selvtilliten etter oppvisningen mot Jerv i helga. Sogndal på sin side gikk på et tap mot Ull/Kisa. Dessuten har Kåffa hatt et godt tak på Eirik Bakkes menn i Oslo. 3-1 for under en måned siden, 4-1 i fjor og 1-0 da vi sikret oss kvalikbilletten i 2019, også det på Intility.

- Jeg har ikke noe godt svar på hvorfor vi har hatt et godt tak på dem her hjemme. Vi møter imidlertid et tøft fysisk og robust lag. De har også enkeltspillere med x-faktor som kan avgjøre kamper, sier Isnes.

Budskapet før gutta entrer Intility onsdag kl. 18.00 er klart; det er tid for førjulskos med ball.

- Sånne kamper må nytes. Videre må vi bygge videre på det vi har gjort i det siste. Variasjonen i spillet vårt offensivt og defensivt har vært god. Samtidig vil det bli perioder hvor det blåser litt, og da må vi være sterke nok i hodet til å ri av de vindkastene. Det har vi også vært flinke til den siste tiden. KFUM på hjemmebane må være gode med ball. Det har jeg stor tro på at vi kommer til å være, sier Isnes.

Så håper han KFUM-folk finner fram vinterklærne og stiller seg opp tett i tett slik at sesongen forlenges ytterligere. I potten ligger nye førsjulsopplevelser, og bak neste luke frister en kvalikduell i Fredrikstad.

Men – først altså; Intility kl. 18.00 onsdag. Gratis billetter!

_P8A6725.jpeg

 

Annonse fra Obos-ligaen: