- Samlet tankene inn mot del 2 av sesongen

I dag skal Strømmen tas på Ekeberg.

Del 2 av OBOS-ligaen ruller i gang mandag ettermiddag. For KFUMs del starter andre halvdel av sesongen med hjemmekamp mot Strømmen.Et lag som så langt denne sesongen har tatt 16 av sine 17 poeng* på hjemmebane. KFUM fikk merke Strømmens solide hjemmeform da vi tapte 2-1 der tidlig i sesongen.

- Strømmen sitter nok med en følelse at de skulle og burde hatt mer poeng til nå. Det er et lag som har flere strenger å spille på enn for eksempel i fjor. De er hardtarbeidende og kommer med mye folk når de angriper. I tillegg har de x-faktor som kan avgjøre kamper, sier Jørgen Isnes.

- Ekstremt skuffende
Og det er et Strømmen-lag med selvtillit som kommer til KFUM Arena - etter 3-0 hjemme mot Hamkam sist. Kåffa var på god vei mot en sterk borteseier i vest, men turen til Sotra ble til nedturen da Øygarden scoret tre ganger på fem minutter i siste del av den andre omgangen.

- Øygarden-kampen ble ødelagt på noen minutter, og det var ekstremt skuffende. Ser vi bort ifra de minuttene, hadde vi både kontroll og skapte sjanser nok til å punktere. Vi har gått igjennom både denne kampen og del 1 av sesongen i fellesskap og fått samlet tankene våre inn mot del 2. Vi må bli enda bedre i matchavgjørende situasjoner og det går på detaljer, sier Isnes.

Nå har det vært én uke mellom kampene, men mandag er det avspark for en ny kampintensiv periode. Strømmen mandag, Stjørdals/Blink borte fredag og Sandnes Ulf hjemme igjen neste mandag.

Vil dominere
Ved inngangen til trekampsuka, er fokuset nå kun rettet på Strømmen og tre poeng.

- Vi ønsker å dominere mer enn det vi har gjort i det siste, men det betyr også at vi må angripe hurtigere og være mer kliniske når vi får mulighetene. Samtidig har vi gitt avkall på noe ball i det siste, som har gitt oss større rom å angripe i når vi vinner den. Det blir viktig å treffe på variasjonen i spillet vårt offensivt og defensivt, sier Isnes.

Skadesituasjonen er betraktelig bedre enn tidlig i sesongen.

- Hoseth og Yannis er tilbake i trening, men begge har hatt få treninger. Fredrik er også tilbake. Ellers er dessverre Dodou og Tobias ute på ubestemt tid, melder Isnes.

LES OGSÅ:
Tore tar to nye år

* Strømmen startet på minus tre poeng som følge av at klubben ikke har nådd delmålene i sin økonomiske handlingsplan.
 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter