Remi tar to nye Kåffa-år

- Klubben har ambisjoner som matcher mine ambisjoner, sier midtbanespilleren.

Selv om halve sesongen gjenstår av OBOS-ligaen, planlegges det for kommende sesonger. Da handler det også om å sikre en slagkraftig stall for neste år.

Det er nå klart at midtbanemann Remi-André Svindland blir med to nye år i KFUM-drakt. Remi kom til KFUM fra Moss før 2020-sesongen og tikker mot 50 kamper på a-laget.

Remi er glad for at Ekeberg blir hjemmebane også de neste åra.

- Det var ikke noe jeg trengte å bruke lang tid på å vurdere. Det er noe spennende på gang i Kåffa, og det har jeg lyst til å være med på. Jeg trives veldig godt oppe på Ekeberg, og jeg liker veldig godt fotballen vi spiller, sier Remi.

23-åringen har fortsatt store ambisjoner - både på vegne av seg selv og laget.

- Her i KFUM kan jeg fortsette å utvikle meg til å bli en best mulig fotballspiller, og jeg opplever at klubben har ambisjoner som matcher mine ambisjoner. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Remi.

Trener Jørgen Isnes er veldig fornøyd med at Remi blir å regne med framover.

- Det er gledelig at vi har spillere som bestemmer seg for å bli med videre så tidlig, og at det er trivsel og videre utviklingsmuligheter som gjør at valget blir som det blir. I Remi har vi sikret oss en signalspiller både på trening og kamp framover, sier KFUM-treneren.

Remi-André Svindland

  • Født: 29. oktober 1997

  • Posisjon: Midtbane

  • Tidligere klubber: Elverum, Moss

  • KFUM-karriere: 43 kamper, 3 mål

  • Aktuell: Signert kontrakt med KFUM for to nye år.

 

Annonse fra Obos-ligaen: