Rahul (16) signerte proffkontrakt

- En leken fotballspiller, sier Isnes om talentet som skal med G16-landslaget i neste uke.

Rahul Sharma ble tatt opp på a-laget tidligere i år. Nylig ble det også klart at unggutten som er født i 2003 har signert proffkontrakt med Kåffa. Avtalen strekker seg ut 2021.

- Det er et klart mål for oss å få opp egenutviklede spillere på a-laget, og det jobbes svært godt nedover i årgangene i KFUM om dagen. Rahuls utvikling har vært god, og denne signeringen bekrefter at vi har et godt tilbud for klubbens mange talenter, sier utviklingsansvarlig Carl-Erik Torp.

Rahul debuterte i en treningskamp for a-laget i januar, men har ellers vært satt en del på sidelinja på grunn av skader. Nå er han på gang igjen, og er tatt ut til G16-landslaget når de skal spille Åpent Nordisk Mesterskap i Danmark i neste uke.

Den siste tida har midtbanespilleren trent en del med a-laget der han tidvis har imponert trener Jørgen Isnes på øktene.

- Rahul er en leken fotballspiller som evner til å finne rom i både sin posisjonering og som pasningslegger. Han har evne til å gå av spillere i en-mot-en-situasjoner og dermed skape ubalanse hos motstander, sier Isnes.

Unggutten vil gradvis trene mer og oftere med a-laget, mens kamparenaen i første omgang vil være rekrutt og junior.

 

Annonse fra Obos-ligaen: