Poengene rant bort i sluttminuttene

2-1 til 2-4 på noen minutter.

KFUM-AALESUND 2-4 (1-0). Nei, nei, nei...

På en blytung regnværsdag fikk vi en blytung avslutning på kampen mot ligaleder Aalesund.

Aalesund scoret tre ganger fra det 89. spilleminutt og ut - og vips var tre KFUM-poeng blitt til null.

KFUM ledet til pause etter et Moses-mål, hans niende for sesongen. Vi tok på nytt ledelsen da Olav Øby scoret et stilig mål fra nesten død vinkel.

Men, dessverre var ikke en ny dose Øby-magi nok denne ettermiddagen.

I det 89. spilleminutt fikk gjestene frispark i farlig posisjon utenfor 16. Sondre Brunstad Fet utnyttet muligheten på beste måte.

Og Aalesund var ikke ferdig. I overtidsminuttene scoret de like godt to ganger og klarte dermed å snu 2-1 til 2-4.

Heldig ledelse
Jørgen omtalte det som årets tøffeste utfordring før ligaleder Aalesund kom på besøk til Ekeberg. Det skulle det vise seg å bli.

Gjestene tok grep om matchen umiddelbart, men en våken Skjærstein holdt unna for det som kom i innledningen.

I stedet var det KFUM som fikk dagens første scoring. Da det var spilt 25 minutter. Lars vant et frispark på kanten som Robin stilte seg opp for å ta.

Presist slo han ballen inn foran mål der Moses lurte i feltet. Med foten styrte han inn sitt niende mål for sesongen.

KFUM var farlig frampå på et hjørnespark like etterpå, men de siste tjue minuttene av omgangen var det Aalesund som fikk sjansene.

Og til tider store sjanser.

Da det var spilt en halvtime fikk Fridjonsson en stor en, men islendingen ble stoppet mesterlig av Skjærstein. Så noen minutter senere fikk Nenass en gigantsjanse til å score på sin gamle hjemmebane, men midtbanespilleren satte ballen i ballfangernettet bak KFUMs mål.

Fem minutter før pause fikk Aalesund en gavepakke. Denne gangen var det Gueye som kom alene med Skjærstein, men avsluttet til side for mål.

Rett før hvilen fikk Olafsson en mulighet, men igjen sto Skjærstein i veien. I samme situasjon fikk Collett en smell i hodet og måtte forlate banen.

Utliknet tidlig i andre
Den andre omgangen åpnet som den første, med gjestene med tak i ball og kamp. Og nå kom også scoringen.

En uheldig Skjærstein slo et hardt innoverskrudd hjørnespark i eget nett. Dermed var lagene like langt da det var spilt 50 minutter.

Klokka tikket og ut fra kampbildet satt vi med en følelse av at ett poeng ville være godt å ta med seg fra denne regntunge ettermiddagen på KFUM Arena.

Olav Øby ville det imidlertid annerledes. Øby fikk ballen med ryggen mot mål noen meter fra dødlinja. Snurret rundt og slo det som kunne se ut som et innlegg mot bakerste stolpe. Ballen traff stanga og gikk over linja før keeper fikk en hånd på læret.

De siste tjue minuttene ble en kamp med stor K for å stå imot mot et godt AAFK-lag på en tung bane med overvann.

Dessverre klarte vi det bare nesten.

Sondre Brunstad Fet satte et frispark lekkert i mål i det 89. minutt. Vondt ble til verre da et nytt frispark ble slått inn i feltet. Agdestein rakk fram og stusset inn 3-2. Gjestene rakk også dagens fjerde før dommeren blåste av kampen.

Det er en fattig trøst at vi var så nær, så nær å ta den "skalpen" trener Isnes snakket om før oppgjøret. Samtidig er det bare å erkjenne at Aalesund er det beste laget som har vært på besøk på KFUM Arena i år.

Nå er det bare å løfte hodet og se fram mot neste helgs hjemmekamp mot Raufoss.