Poengdeling på Myrdal

Uavgjort mellom Åsane og KFUM etter Njie sitt første mål for klubben.

Åsane – KFUM 1-1 (0-0). Til dagens kamp var det to ballbesittende lag som møtte opp, og som ønsket å styre kampen. Kåffa hadde tre seiere og en uavgjort på de frem siste kampene, mens Åsane kun sto igjen med en seier og en uavgjort.

Før kampen hadde Isnes foretatt seg to bytter: Remi André Svindland kom inn for kaptein-Sortevik på midtbanen. Dermed var det Jørgen Hammer som fikk æren av å kle seg med kapteinsbindet i dagens kamp. Inn kom også målmaskinen, David Tavakoli for Yannis Moula. David tok spissplassen og Bilal Njie ble flyttet ut på venstrekanten.

Sillingskrig
De første ti minuttene var preget av to lag som ønsket å sette spillet sitt. Begge lag ville rett ut å styre kampen og ta kontroll over possessionspillet i kampen.

Begge lag kom frem til et par sjanser hver, uten at det resulterte i det helt store. Gueye hadde stålkontroll i KFUM-forsvaret og ryddet unna alt som kom i hans vei.

En annen KFUM-forsvarer som fikk vist frem styrken sin, var Fredrik Dahl, som hockeytaklet Åsane-vingen utover sidelinjen, da han kom på løp oppover sin høyreside.

Njie fikk også vist frem sin enorme fart da har dro med seg Åsane-vingen ut på løpetur, og totalt parkerte han. Dessverre resulterte det ikke noe stor sjanse, men for en fart vår nye signering har.

Få sjanser
Åsane var laget som kom til kampens første store sjanse. Dahl taklet en av hjemmelagets spillere utenfor 16-meteren, og dommeren blåste for frispark.

Frisparket ble skutt rett på mål, fra skrå vinkel, men ballen gikk i tverrliggeren og KFUM fikk spilt seg ut av fare.

Åsane fortsatte å presse og spilte seg til flere sjanser, men stor sett alt ble stoppet av Gueye, som var i superform denne formiddagen.

For Kåffa sin del dabbet omgangen litt ut i å stå og forsvare seg mot et offensivt Åsanelag. Det ble dessverre ingen store sjanser for gjestene i denne omgangen, men lagene gikk til pause med 0-0.

Njie sitt første
Andreomgang startet ganske likt som den første endte. Åsane presset bra og KFUM fortsatte å forsvare seg og vente på muligheten til å angripe.

Og nettopp den muligheten kom da Åsane trillet ball på Kåffa sin banehalvdel, men sklei og mistet ballen til Njie.

Den lynraske vingen tok med seg ballen og satte fart mot mål. Njie fyrte av et skudd som keeper hadde null kontroll på, og ballen duppet pent inn i målet.

0-1 til KFUM

Med dette fikk Njie satt sitt første mål i KFUM-trøya. Han står nå med en assist og ett mål på kun tre kamper.

Etter målet kom også vår kjære kaptein, Stian Sortevik på for Olav Øby.

Åsane fortsatte å presse etter målet, og spilte seg til flere gode sjanser. Men i andreomgang viste også Hammer frem noen fantastiske forsvarsferdigheter og fikk ryddet bort alt Åsane kom med.

KFUM fikk også spilt seg til noen halv-sjanser utover omgangen, men det manglet litt i avslutningene.

Da det var igjen drøye ti minutter igjen av omgangen kom også Yannis Moula inn for målscorer, Njie.

Store sjanser og utligning
Mot slutten av ordinær tid var det Kåffa som spilte seg til omgangens største sjanse hittil. Sortevik fikk dratt seg inn i feltet og sendet ballen videre til Tavakoli.

Spissen sto på skrått hold, ca. fem meter fra målet. Han prøvde å få lurt ballen inn på utsiden av keeper, men ballen gikk dessverre utenfor mål.

Og under minuttet senere var det Åsane sin tur til å få uttelling. De kom med mange og med stor fart, og Håkon Lorentzen fikk lirket ballen forbi Søyland Skjærstein.

Etter utligningen kom også Stavrum og Mahnin inn for Svindland og Sanyang.

Kampen endte 1-1 mellom Åsane og KFUM.