Poengdeling mot Bryne

En kamp det svingte av - både i målprotokoll og i prestasjoner. Dessverre holdt det bare til ett poeng.

KFUM-BRYNE 3-3 (2-1). Det var Bryne som føyk ut av startblokkene på KFUM Arena. Gjestene la et voldsomt press på de røde og hvite i starten av kampen, og KFUM-menigheten satte kirkekaffen i halsen både én, to og tre ganger før de hadde satt seg skikkelig til rette på plastsetene.

For at Bryne ikke fikk uttelling tidlig var nærmest et under.

En svak KFUM-åpning fikk seg likevel en real opptur da Keivan spilte på tvers foran 16-meteren til motsatt kant etter et kvarters spill. Der sto Hoseth klar, dro seg inn i banen og fant åpningen forbi Bryne-keeperen.

1-0! Definitivt mot spillets gang.

Nunez-kanon
Bryne kom seg til nye feite muligheter, uten nettkjenning. Men på sin tredje sjanse på en halv omgang fikk Brynes Robert Undheim perfekt treff – og sneik utlikningen inn i det lengste hjørnet.

Et effektivt KFUM-lag fikk fram smilene igjen blant Profetene da matchuret tikket mot halvtimen.

Nunez sto i enden av en kontring. Han banket til – i en perfekt bue over keeper og i nettet.

Isnes tok med seg gutta over veien til en pauseprat der det stort sett kun var stillingen som ga grunn til optimisme.

To raske fra Bryne
Om Bryne følte uttellingen i de første 45 var stusselig, skulle de raskt få lønn for innsatsen etter hvilen.

En hands fra Moussa ga straffe – og scoring – i det 47. minutt.

Kun tre minutter senere var kampen snudd trill rundt. Etter en corner var det til slutt Røer som satte inn 2-3.

Et annet sted i byen hadde Stabæk også festet grep om poengene med to raske mål rett før pause i bortekampen mot Grorud.

Like før timen kunne Nosa tatt oss tilbake i kampen da han kom alene med keeper, men presset satte han læret opp mot høstløvet bak trærne på sørsiden av KFUM Arena.

Isnes gjorde fire bytter for å endre kampbildet. Og KFUM-treneren fikk svaret han ville.

Nunez igjen
Nunez var blant de som ikke var ferdig for dagen. Med sitt lave tyngdepunkt og rappe ballberøringer fant han stadig rom inne i feltet.

Etter drøye timen kranglet han fram en stor sjanse som trillet på tvers der innbytter Klem var nære på å nå fram med tåa som ville gitt rogalendingen sitt første a-lagsmål i KFUM-drakt.

Ti minutter senere. Igjen viste vår Nunez at han har nese for mål.

Snirklet seg gjennom feltet og med en smart avslutning trillet han inn sitt andre for dagen. Like langt igjen, og etter produksjonen gjennom andre omgangen var det slett ikke ufortjent.

Nå var det definitivt KFUM som var i flyten, og spillet foregikk i den enden av banen som Bryne erobret tidlig i kampen.

Nunez ladet for hat trick, men banket en volley over da han fikk sjansen. Hestnes plasserte ballen også i en for høy etasje da han fikk muligheten fra skrått hold. Hammer fikk ikke styrt hjørnesparket mot gevinst da han fikk fot på ballen.

Det ble lagt til fire minutter, men flere mål ble det ikke denne søndagen til tross for et massivt KFUM-press.

Dermed måtte vi ta til takke med poengdeling i en kamp der det svingte både på måltavla og av prestasjonene ute på banen.

Stabæk vant 4-0 mot Grorud og festet dermed grepet om den direkte opprykksplassen.

Nå venter landskamppause før vi tar opp igjen serien med bortekamp mot Start 3. oktober. Vi er definitivt med, og det er bare å glede seg til de siste fem seriekampene: Start, Stabæk, Raufoss, Blink og Brann.