Poengdeling etter sen utligning av Moussa

Mål av Delaveris og Moussa sent i hver omgang gir oss et poeng.

KFUM - Åsane (1-2) 2-2

Kampens første skudd står Nunez for. Han får plass til å vende opp utenfor boks og skyter ned mot lengste hjørne. Avslutningen har ikke nok kraft til å utfordre keeper.

Få minutter senere skyter Åsane fra samme distanse. Skuddet blir blokkert og går ut til corner.

Så treffer Lorentzen stolpen! Han vinner en duell i vår boks og stusser ballen forbi Brauti mot lengste stolpe. Det var nære!

Så er det vi som viser frem fin angrepsfotball. Moussa spiller gjennom Nunez innenfor boksen som tar seg ned til dødlinja. Der vender han av sin mann og lobber ballen mot Delaveris på bakerste. En forsvarsspiller får headet ut til corner.

Nytt fint angrep! Robin spiller gjennom Moussa med en strøken pasning. Moussa legger så hardt inn foran boksen men ballen går rett gjennom feltet.

Etter at Åsane hadde en god periode de første 5 minuttene har vi fått kampen inn i vårt spor. De største sjansene har vi ikke fått se enda men vi nærmer oss.

Nok en gang spiller vi oss inn i motstanders boks uten å få avsluttet skikkelig. Moussa finner Dodou etter herlig dribling, vår back finner så Nunez som ikke får skutt skikkelig.

Så kommer vår største mulighet så langt! Robin spiller Remi flott gjennom i bakrom. Remi tar seg innover i banen før han slipper ball til Delaveris. Fra 16-meter lader han børsa men keeper er helt nede i hjørnet og redder. Så nære!

Mot spillets gang

Så scorer bortelaget. Brauti forsøker å bryte en ball i bakrom men en Åsane angriper kommer først på ballen. Han får akkurat lobbet ballen over vår keeper før han bredsider ballen inn på åpen kasse. 0-1.

Vi går rett i angrep! Keivan får avsluttet fra god posisjon men en forsvarsspiller får forlenget ballen ut til corner.

Så scorer Åsane igjen like før pause. Det er tellefeil inne i boksen og Lorentzen får ballen med masse plass mellom våre midtstoppere. Han er kald alene med Brauti og setter inn 0-2.

Vi reduserer fort! Etter en corner legger Moussa ballen tilbake i feltet. Der flikker Delaveris den ned i hjørnet. 1-2!

Det var det siste som skjedde i omgangen. For en viktig scoring!

Pause

Vi går til pause på det vi nok føler er et urettferdig resultat. Vi har skapt mest og hatt mest ball men Åsane tar med seg ledelsen inn i 2. omgang.

Med nyheter om at juniorlaget leder 2-0 like over veien går vi inn i 2. omgang klare for å snu kampen.

Tidlig i omgangen får vi en fin mulighet ved Lion Njie. Fra et frispark header han ballen en halvmeter til side for mål.

Noen minutter senere får vi en ny mulighet. Delaveris får fyre av fra 10-12 meters hold men ballen går over mål. Vi har fått en god start på denne omgangen!

Flere store sjanser

Enorm mulighet for Nunez! Mo dribler seg elegant inn i feltet før han slipper kula til Nunez. Han skyter, men ballen reddes på strek. Herlig spill av Mo!

Så kommer det et dobbelt bytte for oss. Målscorer Delaveris går ut sammen med Dodou, Hoseth og Stavrum kommer inn.

Etter en lengre periode hvor vi trykker bortelaget nedover i banen får Hoseth en fin mulighet. Han kliner til på halv-volley fra skrå vinkel men Åsane sin keeper fortsetter storspillet og varter opp med en god redning.

Så får Åsane en enorm mulighet til å øke ledelsen! Moussa bommer totalt på et tilbakespill og spiller en av bortelagets spillere gjennom alene med Brauti. Det forsøkes på skudd fra 40 meter ettersom Brauti står langt ute men skuddet blir sparket ut til corner av vår keeper.

Nytt bytte etter 72 minutter. Nunez går av, Tore inn.

Etter 77 minutter går Keivan og Flekka ut, Jørgen Hammer og Simen Hestnes kommer inn.

De siste 5 minuttene har vi slitt med å skape noe. Åsane forsvarer seg godt.

Det bikker nærmere 90 minutter spilt og vi sliter med å bryte ned et lavtliggende bortelag.

Like før 90 spilte minutter får Jørgen Hammer ballen ved hjørnet av 16-meteren. Han curler ballen mot lengste hjørne, retningen er fin, men ballen går like over mål.

Etter en 1. omgang hvor vi skapte mye har vi ikke klart å gjenta dette i 2. omgang.

I det jeg skriver det så scorer Moussa!! Et langt innlegg mot bakerste finner Moussa Njie helt alene. Han header ballen ned i bakken og forbi motstandernes keeper. 2-2 like før fulltid!

Etter noen spennende siste minutter ender kampen 2-2.