...på det fjerde skal det skje!?

- Vi må legge igjen respekten for et av Norges beste lag for øyeblikket, sier Isnes.

Som hovedtrener for KFUM har Jørgen Isnes yppet seg mot Molde (2017), Lillestrøm (2018) og Odd (2019) i cupen. I ettermiddag prøver han seg på Eliteserie-lag nummer fire.

Og denne gangen håper han endelig å kunne plassere en eliteskalp i beltet.

- Vi spilte tette og jevne kamper mot LSK og Molde. Her var vi helt klart med, og kunne fort ha detonert en bombe. Mot Odd taper vi klart til slutt, men burde vært inne i kampen før nådestøtet kom, sier Isnes.

Kristiansund har kanskje ikke den samme historiske klangen som klubbene over, men kommer til Ekeberg som et av Norges beste lag. Klubben vi møtte i OBOS-ligaen for noen år siden har hatt en enorm utvikling og har plutselig tatt ordet seriegull i sin munn.

- Det er klart at slik snakk kan bidra til at det skjer noe topplokket. Med en topp Kåffa-dag kan vi stikke kjepper i hjula mot de beste i landet. Det er en enkelt kamp og det betyr at vi har en mulighet, sier Isnes.

Et tett kampprogram gjør at det må rulleres litt i en sterk KFUM-tropp. 

- Jeg forventer uansett at det laget vi stiller i banen skal kunne matche KBK. Men da må vi legge igjen respekten for et av Norges beste lag for øyeblikket.

Høstsola skinner og det inviteres til cupfest på Ekeberg. KJØP BILLETTER HER! Kampstart kl. 17.00.

Trenger du litt oppvarming til kampen? Bruk tid med KFUM-profiler på podkast:

Bilder fra tidligere matcher mot Eliteserie-lag.

 

Annonse fra Obos-ligaen: