Olden med ut 2021

- Det miljøet vi har i KFUM, er undervurdert, sier Lars etter at han har signert ny KFUM-kontrakt.

Enda en julegave til KFUM-folket og til Profetene som stemmer i:

«Lars Olden Larsen…vår største kjærlighet!»

Midtbanespilleren har brukt den siste adventshelga til å signere på en ny kontrakt med KFUM, som strekker seg ut 2021-sesongen. Fra før hadde han en avtale som strakk seg ut 2020.

- Hvorfor?

- Først og fremst fordi fotball er gøy i Kåffa. Det miljøet vi har her, er undervurdert, sier Lars og legger til setningen som klinger som søt julemusikk:

- Så signerer jeg også fordi jeg mener Lars og Kåffa kan ta nye steg sammen.

Kanonsesong
Årvoll-gutten kom til Ekeberg før 2018-sesongen, og ble en hit i KFUM-drakta. Ikke minst gjennom glitrende bidrag opprykkshøsten for et år siden.

- 2019 ble nok et eventyrlig år. Det skulle mye til å toppe fjoråret med et nytt opprykk, men vi var ikke langt unna, sier Olden.

Selv leverte han en ny sterk sesong. Fram mot sommeren scoret Olden på bestilling og han spilte seg inn på U21-landslaget og debuterte der med scoring. Til slutt endte han på imponerende 11 mål og 4 målgivende i sin debutsesong i OBOS-ligaen.

- Er her for å bli
Lars har stor tro på at det er mer Kåffa-moro i vente.

- Vi er en uredd gjeng. Vi spiller som vi skulle leda serien og trener som vi er nummer to. Neste år er vi fortsatt underdogs, men nå vet folk hvem vi er. Sånn skal det også være, mener jeg. Vi er her for bli, sier 21-åringen og vet hva som må ligge i bunn for å gjenskape suksessen:

- For å gjenskape øyeblikk som Sandnes Ulf borte og Jerv hjemme i fjor, må vi starte på treningsfeltet. Hva vi gjør på sletta dag inn og ut vil utgjøre forskjellen.

For klubben er det gull verdt å ha ambisiøse spillere som Lars med videre, i ytterligere to sesonger. Nå er de fleste brikkene på plass for 2020-sesongen og en stor del av gruppa, som Lars, har nå også kontrakter som strekker seg ut 2021-sesongen.

 

Annonse fra Obos-ligaen: