Olden får ny Norge-sjanse

Tatt ut i U21-troppen.

Lars Olden Larsen kronet en sensasjonell vårsesong i OBOS-ligaen med debut for Norges U21-landslag mot Sverige i juni. 21-åringen var på det tidspunktet noe av det heteste som løp rundt på OBOS-arenaer og kom til U-landslagssamlingen som ligaens toppscorer.

Lars scoret like godt i debuten for U21, men Norge tapte treningskampen mot Sverige. Han spilte også fra start mot Danmark noen dager senere.

Etter en periode med mer måltørke i KFUM-drakt, fikk han hull på byllen igjen mot Strømmen i nest siste runde. Han vikarierte så med stil i Sortevik-rollen i Sogndal-kampen lørdag - og i dag kom det en ny opptur da han fikk telefonen fra Norges Fotballforbund.

Beskjed fra den andre enden: Du er tatt ut til U21-landslagets samling med EM-kvalifiseringskamper mot Kypros og Portugal.

- Det er ikke mye som slår en telefon fra landslaget. Det er veldig stort å få være med å skulle bidra der igjen, sier Årvoll-gutten som kom til Kåffa fra VIF før 2018-sesongen.

Lars har jobbet knallhardt over mange år, og har vært svært viktig for KFUMs opprykk i fjor og den fantastiske sesongen i OBOS-ligaen.

- Dette uttaket betyr at det er flere enn trenerteamet i Kåffa som anser meg for å være mer enn en målscorer. Det gir også masse motivasjon selvfølgelig, motivasjon som jeg også kan ta med inn i en spennende kvalik for KFUM, sier Lars.

Men - nå er det altså først Norge som gjelder. Lars slutter seg til sine U21-kamerater i ettermiddag. Vi ønsker Lars lykke til!

Her har du hele troppen!

Foto: Erik Gusterud / kil.no

Kampprogram for U21:

  • 15.11: Kypros - Norge kl 14.30, Ammochostos Stadium

  • 19.11 Norge - Portugal kl 18.30, Marienlyst stadion

Annonse fra Obos-ligaen: