OBOS med på laget videre

En av klubbens viktigste medspillere, både for topp og bredde.

Oppstart av OBOS-ligaen er noen uker unna, men allerede nå kan vi innkassere en viktig OBOS-seier. Og her er det mer enn tre poeng i potten:

OBOS har nemlig forlenget avtalen som klubbens generalsponsor.

- Vi har hatt et veldig godt samarbeid med OBOS siden 2016. De har vært en viktig støttespiller for oss i arbeidet med å utvikle hele klubben til det vi er i dag. De har vist en raushet og profesjonalitet som har løftet oss, både på og utenfor banen. De stiller med aktiviteter og tiltak på arrangementer, og med midler til drift av klubben, sier daglig leder Thor-Erik Stenberg.

Han er glad og takknemlig for at OBOS har spilt seg varm i KFUM-drakta, og opplever at OBOS tenker langsiktig og verdsetter hele KFUMs arbeid. 

Også i OBOS er godt fornøyd med at de har sikret seg en plass på KFUM-laget framover.

- Vi er veldig glade for å kunne fortsette vårt gode samarbeid med KFUM som klubbens generalsponsor, sier Eddie Chr. Thomas i OBOS.

- Gjennom vårt partnerskap, og også KFUMs sesonger i OBOS-ligaen, har vi lært å kjenne «Kåffa» som en godt drevet klubb med veldig gode verdier og som er en veldig viktig del av livet til veldig mange både små og store i nærområdet. Det har vært morsomt å følge klubbens utvikling og vei mot toppen av norsk fotball, og nå er vi selvsagt veldig spente og forventningsfulle på hvordan den kommende sesongen skal bli, sier Thomas.

Avtalen gir OBOS god synlighet rundt a-laget, men den betyr også at OBOS-medlemmer får rabatt både på enkeltbilletter og sesongkort til Kåffas hjemmekamper i OBOS-ligaen, samt rabatt på fotballskoler i regi av KFUM. 

- I tillegg åpner avtalen opp for ulike aktiviteter for eksempel knyttet til A-lagets kamper i OBOS-ligaen, så nå gleder vi oss bare til at samfunnet åpner opp igjen, slik at vi kan møtes til fotballfest på Ekeberg igjen om ikke så lenge, avslutter Thomas.
 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter