Ny nedtur mot Blink

Poengløst og sjansefattig. Blink scoret på en av sine få sjanser, mens Kåffa ikke klarte å utnytte de sjansene vi fikk.

KFUM-STJØRDALS-BLINK  0-1 (0-1). For oss som elsker OBOS-ligaen er det nydelig når kampene kommer så tett som det gjør om dagen. For KFUM var det også en rask mulighet til å rette opp 3-0-smellen mot Grorud.

KFUM tok tak i matchen fra start. Vi må bare erkjenne at vi ikke har helt flyten om dagen. I løpet av den første halvtimen hadde de røde og hvite flere store muligheter, med Tavakolis i stolpen som det nærmeste.

I stedet var det gjestene fra Trøndelag som puttet kampens første mål. Tidligere KFUM-spiller Robin Bjørnholm-Jatta kastet kula inn i feltet. Der fikk Sander Erik Kartum enkelt spillerom, vippet rundt med et par KFUM-spillere og fikk satt ballen forbi keeper Alex. Like etterpå fikk Blink en stor mulighet, men denne gangen kom Alex ut og tok seg av avslutningen.

Noen minutter før pausepraten fikk Kåffa en gigantsjanse. Juba sto i enden av et innlegg ved bakerste stolpe og trodde kanskje han kunne markere kontraktsigneringen med en scoring idet keeper var helt utspilt. Men – så var det det med flyten… På streken dukket en Blink-spiller opp. Hans avklaring smeller rett i sin utspilte keeper på bærtur, men dessverre for KFUM; rett på utsiden av mål.

Den andre omgangen startet positivt for KFUM. Comebacket til kaptein Sortevik etter skadeoppholdet var om ikke annet en god start på de siste 45.

Det ble imidlertid en sjelden sjansefattig omgang på KFUM Arena. Om du skal være nøktern med tellinga var den egentlig sjanseløs.

Joda, vi hadde et frispark ved Robin, en fiks frisparkvariant mellom duoen Rasch/Sortevik som kunne endt med noe og Fisnik kunne kanskje fått noe ut av en mulighet på overtid, men ellers var det svært lite å skrive hjem om.

KFUM hadde mye ball og presset de blå tilbake, men klarte svært sjelden å spille ut hardtkjempende trøndere. 

Dermed måtte vi igjen gå av banen uten en trepoenger. Også neste mulighet kommer mot et trønderlag, men denne gangen i Trøndelag. Allerede søndag skal vi prøve oss mot ligatoer Ranheim.

LUDV6779
LUDV6760

 

Annonse fra Obos-ligaen: