Ny midtstopper på plass!

Oslo-gutten med fortid i Fredrikstad og Skeid er nå hentet inn for å forsterke forsvarsleddet vårt.

Ny forsvarsspiller klar for Kåffa! Ayoub Aleesami er signert. Han kommer fra Fredrikstad hvor han har spilt siden 2020. Før han dro til østfoldingene spilte han hos byrival Skeid. Ayoub spilte både kampen mot KFUM i vår hvor vi vant 1-2, og den elleville kvalik-kampen forrige vinter hvor vi vant på straffekonkurranse. Han er for øvrig lillebroren til tidligere landslagsspiller Haitam Aleesami.

Daniel Fredheim Holm sier følgende om vår nye spiller:

- Det er en spiller vi har forsøkt å hente flere ganger, og nå åpnet det seg en mulighet til å hente han. Vi så da en mulighet til å styrke et forsvarsledd der vi har gått fra to til tre midtstoppere det siste året. Dette har gjort at vi har vært utsatt til tider, og har gjort at våre midtbanespillere har måttet bli flyttet ned i forsvar i enkelte kamper. Derfor styrker Ayoub denne posisjonen. 

- Ayoub er en ergjerrig forsvarsspiller, en spiller det er trøkk i, bra fart, han er en bra duellspiller, ledertype. Det er en spiller som har vært med på det nivået her lenge så dette tror jeg blir en veldig bra signering for oss. 

IMG_4819.jpeg

Hovedtrener Jørgen Isnes er også svært fornøyd med signeringen. 

- Det er en strålende signering! Ayoub er Oslo-gutt, han er fra Holmlia det passer godt inn i profilen vår. Vi så etter en forsvarsspiller for å øke konkurransen. I tillegg har vi Mathias Tønnessen som kommer opp og frem. Han trenger enda litt mer tid men vil være en del av A-lags troppen og tilgjengelig for spill. 

Med den nye signeringen har vi da dobbel bekning i 3'eren bak. Vi har sluppet inn for mange mål så der må vi steppe opp. Vi får se om konkurransesituasjonen gjør at det blir bedre forsvarsspill. 

Han kan få sin debut allerede på søndag!

- Han er klar til søndag, han så bra ut på trening i dag. Han har også vært en del av en god treningsgruppe i Fredrikstad hvor han spilte fast i fjor.

Overgangsvinduet åpnet mandag og er åpent frem til 31. august. Om vi får se flere signeringer denne sommeren sier Daniel:

- Det er litt som situasjonen med Ayoub. Dukker muligheten opp for å gjøre noe så kan det hende vi agerer men i utgangspunktet så er vi fornøyde med troppen vi har. Det kan også skje noe på våre spillere, det vet vi ikke enda. Da kan ting endre seg. Mulig at vi gjør noe mer men det er fortsatt tidlig i dette vinduet. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: